Neler Yeni

Yurt dışı Redmi Note 10 Pro güncellemek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berkay akgün
Selamlar. Bundan 1 yıl önce yurt dışı Xiaomi Redmi Note 10 Pro aldım. Aldığım telefoncu güncelleme yapmamı yoksa IMEI'nin gideceğini söyledi. Bir süre geçtikten sonra yaşadığım birkaç sorun nedeniyle güncelleme yaptım ve bir sorun olmadı. Kullandığım süre boyunca da cihazı bir çok kez sıfırladım ve hiçbir sorun yaşamadım. Fakat 2 gün önce cihazı recovery ekranından sıfırlamak zorunda kaldım ve nv data corrupted hatasında kaldı cihaz. Bunun üzerine telefoncuya götürdüm, yazılım ve IMEI atıldı. Şuan cihaz MIUI 12.5 sürümünde ve telefonu güncellemek istiyorum. Önceki gibi bir sorun yaşamadan güncelleme yapabilir miyim yoksa güncelleme yapmamam mı gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Eğer imei diag üzerinden atıldıysa gider güncelleme ve sıfırlamada, adb üzerinden ise gitmeyebilir. Kilit açıksa direk Fastboot'tan rom olarak atarsan daha sağlıklı olur.

rolanneyg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
Bildiğim kadarıyla snapdragon işlemcili cihazlarda imei yedek alınıyor ve imei silinme ihtimali düşük oluyor dikkat etmekte fayda var bendede medaitek işlemcili bir cihaz var redmi note 10 5g onu güncellemek için araştırmalar yapıyorum seninle aynı durumdayım risk istemiyorum çünkü daha önceki redmi note 9 cihazımda bu durumdaydı sıfırladıgımda bütün her şey ve imei numarası silindi ama araştırmalarıma göre snapdragon işlemcili modellerin çoğunda sıkıntı olmuyor

Top Bottom