Yardım Yurt Dışı Telefon ile e sim kullanmak

şu an elimde yurt içi s23 var yurt dışı s24 ultraya geçeceğim ama kendi telefonumda normalde e sim kullanıyorum nasıl yapacağım
yurtdışı almanın pekte mi mantığı kalmadı apple tarafında muhtemelen samsungda öyledir yurtdışı al 50k kayıt sıfır parası oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yurtdışı almanın pekte mi mantığı kalmadı apple tarafında muhtemelen samsungda öyledir yurtdışı al 50k kayıt sıfır parası oluyor
sırf bu yüzden yurtiçi 16promax aldım. yurtdışı alsam 45k telefon 45k kayıt 90k ya gelecekti. 92000e yurtiçi aldım direk 2 yıl garantili

Şuan 2026 eylül ayına kadar yasal şekilde yurtdışı telefonunuzu kullanabiliyorsunuz. Telefonunuzun model numarasını atarsanız. çift fiziki mi. nedir ne değildir bakalım. 2023 Kasım ayından itibaren yurtdışı 15 pro max kullanıyorum. yanımda sadece 15 gün yedek telefon taşıdım. ve şuan 2026 ekime kadarda kapanacak gibi değil
SM-S928B/DS

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf bu yüzden yurtiçi 16promax aldım. yurtdışı alsam 45k telefon 45k kayıt 90k ya gelecekti. 92000e yurtiçi aldım direk 2 yıl garantili
imei klon yapmak amacıyla almıştım da yaptıracak adam bulamadığım için normal kullanmaya karar verdim

Son düzenleme:
Geri