Onurkotlutok05
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,691
şu an elimde yurt içi s23 var yurt dışı s24 ultraya geçeceğim ama kendi telefonumda normalde e sim kullanıyorum nasıl yapacağım
S24u fiziksel sime gececek isen bayiye gidip sim alacaksın.şu an elimde yurt içi s23 var yurt dışı s24 ultraya geçeceğim ama kendi telefonumda normalde e sim kullanıyorum nasıl yapacağım
fiziksel sime geçmem mi daha mantıklı ve eğer geçersem kaç ay kullanabiliyorumS24u fiziksel sime gececek isen bayiye gidip sim alacaksın.
İkisi de aynı.fiziksel sime geçmem mi daha mantıklı ve eğer geçersem kaç ay kullanabiliyorum
fiziksel simde kart yuvasını değiştirip 4 ay daha kullanma gibi bir olay vardı sanki o doğru muS24u e-sime geçecek isen yine gidip telefon değiştirdim e-sim almak istiyorum diyeceksin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkisi de aynı.
E-sim için var. E- simi açtın 4 ay kullandin bitti. Sonra fiziksele taktın 4 ay daha.fiziksel simde kart yuvasını değiştirip 4 ay daha kullanma gibi bir olay vardı sanki o doğru mu
o şekilde tam 1 sene kullanmış olmuyor muyum sim 1 4 ay sim 2 4 ay e sim de 4 ay şeklindeE-sim için var. E- simi açtın 4 ay kullandin bitti. Sonra fiziksele taktın 4 ay daha.
E- sim varsa 2 fiziksel olmaz telefonda.o şekilde tam 1 sene kullanmış olmuyor muyum sim 1 4 ay sim 2 4 ay e sim de 4 ay şeklinde
bunu görme şansım var mı peki çift fiziksel olursa işime gelecek gibi duruyorE- sim varsa 2 fiziksel olmaz telefonda.
Telefonlarda;
2 fiziksel 0 e-sim
1 fiziksel 1 e-sim
0 fiziksel 2 e-sim olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar bölgeye göre değişir.
Kimi ülkede çift e-sim kimi ülkede çift fiziki. Kimi ülkede bi fikizi bu e-sim.
Senin telefonun hangi ülkeden alındıysa e tür olur.
Alırken sorabilirsin satan kişiye. Mesela ben ip 16pm kullandım. Çift fiziki idi. Çift fizikiler daha değerli.bunu görme şansım var mı peki çift fiziksel olursa işime gelecek gibi duruyor
bu şekilde ilk 4 ay bittiği zaman diğer porta geçerek devam edebiliyorum değil miS24 Ultra yd var bende de 2sim ve esim var ama esim 2.sim yerine geçiyor o yüzden fiziksel sim geçip 2 simi de fiziksel kullanman daha mantıklı yoksa bir esim bir fiziksel sim yaparsan sürekli sim kart değişmen gerekecek