Yardım Yurt Dışı Telefon ile e sim kullanmak

Onurkotlutok05

80+ Gold
Reaksiyon skoru
7,691
şu an elimde yurt içi s23 var yurt dışı s24 ultraya geçeceğim ama kendi telefonumda normalde e sim kullanıyorum nasıl yapacağım

şu an elimde yurt içi s23 var yurt dışı s24 ultraya geçeceğim ama kendi telefonumda normalde e sim kullanıyorum nasıl yapacağım
S24u fiziksel sime gececek isen bayiye gidip sim alacaksın.

S24u e-sime geçecek isen yine gidip telefon değiştirdim e-sim almak istiyorum diyeceksin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiziksel sime geçmem mi daha mantıklı ve eğer geçersem kaç ay kullanabiliyorum
İkisi de aynı.

S24u e-sime geçecek isen yine gidip telefon değiştirdim e-sim almak istiyorum diyeceksin.

İkisi de aynı.
fiziksel simde kart yuvasını değiştirip 4 ay daha kullanma gibi bir olay vardı sanki o doğru mu

o şekilde tam 1 sene kullanmış olmuyor muyum sim 1 4 ay sim 2 4 ay e sim de 4 ay şeklinde
E- sim varsa 2 fiziksel olmaz telefonda.
Telefonlarda;
2 fiziksel 0 e-sim
1 fiziksel 1 e-sim
0 fiziksel 2 e-sim olur.

Bunlar bölgeye göre değişir.
Kimi ülkede çift e-sim kimi ülkede çift fiziki. Kimi ülkede bi fikizi bu e-sim.
Senin telefonun hangi ülkeden alındıysa e tür olur.

E- sim varsa 2 fiziksel olmaz telefonda.
Telefonlarda;
2 fiziksel 0 e-sim
1 fiziksel 1 e-sim
0 fiziksel 2 e-sim olur.

Bunlar bölgeye göre değişir.
Kimi ülkede çift e-sim kimi ülkede çift fiziki. Kimi ülkede bi fikizi bu e-sim.
Senin telefonun hangi ülkeden alındıysa e tür olur.
bunu görme şansım var mı peki çift fiziksel olursa işime gelecek gibi duruyor

bunu görme şansım var mı peki çift fiziksel olursa işime gelecek gibi duruyor
Alırken sorabilirsin satan kişiye. Mesela ben ip 16pm kullandım. Çift fiziki idi. Çift fizikiler daha değerli.
Çünkü bayiye gidip e-sim derdi yok.
Sim bitti çıkar diğerine tak.

S24 Ultra yd var bende de 2sim ve esim var ama esim 2.sim yerine geçiyor o yüzden fiziksel sim geçip 2 simi de fiziksel kullanman daha mantıklı yoksa bir esim bir fiziksel sim yaparsan sürekli sim kart değişmen gerekecek

S24 Ultra yd var bende de 2sim ve esim var ama esim 2.sim yerine geçiyor o yüzden fiziksel sim geçip 2 simi de fiziksel kullanman daha mantıklı yoksa bir esim bir fiziksel sim yaparsan sürekli sim kart değişmen gerekecek
bu şekilde ilk 4 ay bittiği zaman diğer porta geçerek devam edebiliyorum değil mi

Şuan 2026 eylül ayına kadar yasal şekilde yurtdışı telefonunuzu kullanabiliyorsunuz. Telefonunuzun model numarasını atarsanız. çift fiziki mi. nedir ne değildir bakalım. 2023 Kasım ayından itibaren yurtdışı 15 pro max kullanıyorum. yanımda sadece 15 gün yedek telefon taşıdım. ve şuan 2026 ekime kadarda kapanacak gibi değil

Geri