Neler Yeni

Yurt Dışına Cıkacam ama Kimliğim Yok!!

FLaN KS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Nurullah
Arkadaşlar 4 gün içerisinde makedonya`ya gidecem bugün pasaport işlemlerini yaparken kimlikteki çip in yerinden cıktığını ve kullanılamaz halde olduğunu teyit ettik bundan ötürü kimlik iptal edildi yenisini cıkardım ama ortalama 1 hafta içerisinde gelir dediler benim 4 gün içinde bir şekilde almam lazım ne ediceğim hakkında hiç bir fikrimyok 199 arayıp pasaportu hızlandırmama rağmen kimlik ile ilgili hiç bişi yapamadım bir fikriniz veya bir öneriniz varsa lütfen es gecmeyin.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Gerek yok ki. Pasaportun zaten dünyanın her yerinde geçerli bir kimlik. Hatta kimliğinden daha güvenilir bir kimlik. Defalarca yurtdışına gittim. Bir kez olsun kimliğe ihtiyacım olmadı.

FLaN KS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Nurullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerek yok ki. Pasaportun zaten dünyanın her yerinde geçerli bir kimlik. Hatta kimliğinden daha güvenilir bir kimlik. Defalarca yurtdışına gittim. Bir kez olsun kimliğe ihtiyacım olmadı.
Kral lütfen biraz daha acıkla şimdi kimliksizim yurt dışına iş için gidiyorum bir şekilde gitmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

gidebilirmiyim kimliksiz havalimanlarında bir sıkıntı cıkmazmı

FLaN KS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Nurullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum yeni kimlik çıkartmaya gittiğinde sana geçici kimlik veriyorlar A4 kağıdında bilgilerin, fotoğrafın olduğu. Onunla bile çıkarsın ki zaten Pasaport'ta her bilgi var.
belgenin üzerinde kimlik kartı ile seyahet edilebilecek ülkelere girişlerde kullanılamaz yazılmaktadır

şimdi bizim şirketi aradım durum hakkında pasaport ün yeterli olduğunu söylediler teşekkür ederim yardımlarınız için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,297
Üyeler
163,464
Son üye
yasin2dev
Top Bottom