Neler Yeni

Yurt dışına cıkıp alısverıs yapıp gelmek ıstıyorum nereye gıtmelıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre sonkaya
arkadaslar yurt dısına cıkıp ps5 laptop veya pc kasası telefon tablet alıp gelmek ıstıyorum daha uyguna gelecegını dusunuyorum kıbrıs mı daha ıyı olur gurcıstanmı yada onların teknolojı marketlerı hangısı burdan nasıl bakarım

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Neresi iyi olur bilmiyorum ama telefon almak istiyorsan ya yanında telefon götürmeyeceksin yada yeni telefon alınca eskisini gelmeden elden çıkarman lazım iki telefon ile ülkeye giriş yapamıyordun en son

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
emre sonkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neresi iyi olur bilmiyorum ama telefon almak istiyorsan ya yanında telefon götürmeyeceksin yada yeni telefon alınca eskisini gelmeden elden çıkarman lazım iki telefon ile ülkeye giriş yapamıyordun en son
telefonsuz cıkarım yurt dısına kıbrıs daha yakın yol masrafı az olur ordanda vergısız tax free fılan alabılırmıyım acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha once gıttınmı reıs yada gıdenlerden fılan bılıyormusun

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
telefonsuz cıkarım yurt dısına kıbrıs daha yakın yol masrafı az olur ordanda vergısız tax free fılan alabılırmıyım acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha once gıttınmı reıs yada gıdenlerden fılan bılıyormusun
giden arkadaşım var ps 5 için çıkışta'da tax free almıştı

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
dostum oyle bı yasa yoktu en son

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,956
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
yeni geldi
arkadaslar yurt dısına cıkıp ps5 laptop veya pc kasası telefon tablet alıp gelmek ıstıyorum daha uyguna gelecegını dusunuyorum kıbrıs mı daha ıyı olur gurcıstanmı yada onların teknolojı marketlerı hangısı burdan nasıl bakarım
telelfon alacaksanız haberiniz olsun bazı apple storelar imeinizi yeni telefona geçirebiliyor amerikada başka ülkede oluyor mu bilmiyorum bir bakın istersiniz

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ramazan Demirci
Hımm aynen direk 2. Telefonun gelişini engellemiyor ama kapalı kutu da gelmesi gerekiyormuş galiba, bir akrabam gelmişti de o kullandığı 2. Telefonu sokamamış Türkiye'ye gümrük de el konmuş giderken geri teslim aldı

Top Bottom