Neler Yeni

Yurt dışında eğitim mi yoksa araba almak mı?

Üniversiteyi bitirdim bu sene, havacılık mezunuyum b1 İngilizce biliyorum ama benim minimum b2-c1 İngilizce bilmem gerekiyor iş bulma konusunda diğerlerinin önüne geçmek için. Ama araba almak da çok istiyorum karar veremiyorum İngilizcemi evde geliştirsem çok yavaş gelişeceğini biliyorum yurt dışında 3 ayda öğreneceğim dili evde minimum 1 yılda belki daha fazla süreceğini düşünüyorum.
Corona var bu dönemde yurt dışına çıkmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum ne yapmalıyım?
Siz olsanız ne yapardınız? Karar verme konusunda yardımcı olur musunuz?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Neden Böyle Konular Var Şimdi'de Arabayla Kıyaslanıyor :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden Böyle Konular Var Şimdi'de Arabayla Kıyaslanıyor :D
Araba hastasıyım diyebilirim küçüklükten beri arabaları, araba kullanmak falan hobim. Ama diğer yandan da eğitim de önemli yurt dışına daha yakınım ama Corona olması falan düşündürüyor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Üniversiteyi bitirdim bu sene, havacılık mezunuyum b1 İngilizce biliyorum ama benim minimum b2-c1 İngilizce bilmem gerekiyor iş bulma konusunda diğerlerinin önüne geçmek için. Ama araba almak da çok istiyorum karar veremiyorum İngilizcemi evde geliştirsem çok yavaş gelişeceğini biliyorum yurt dışında 3 ayda öğreneceğim dili evde minimum 1 yılda belki daha fazla süreceğini düşünüyorum.
Corona var bu dönemde yurt dışına çıkmak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum ne yapmalıyım?
Eğitim

Alfha13

80+ Silver
Birbirlerine denk bile değiller, eğitim.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Kesinlikle yurtdışı.Eğer orada bir hayatta kurabilirseniz o hayalini bile kuramadığınız araçlara belki sahip olabilirsiniz.Türkiye de zor.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yurtdışına git eğitimi yap, yaparken de çalış sonra orada arabanı al hayatını yaşa.

Birbirlerine denk bile değiller, eğitim.
Kesinlikle yurtdışı.Eğer orada bir hayatta kurabilirseniz o hayalini bile kuramadığınız araçlara belki sahip olabilirsiniz.Türkiye de zor.
Yurtdışına git eğitimi yap, yaparken de çalış sonra orada arabanı al hayatını yaşa.
Teşekkürler fikirleriniz için büyük ihtimalle yurt dışına gideceğim.

Top Bottom