Neler Yeni

yurt dışında üniversite okumak

EneX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes Tilki
hepimizin ortak kararı türkiyede eğitim sistemi denilen sistemle bir yere varamayız yani şöyle örnek windows 10 çıkmış ama biz hala XP kullanıyoruz kendimi yurt dışında üniversite okumak istiyorum peki bunu başarabilirmiyim şu an 9.sınıfım ingilizce bilmiyorum ama bu yaz eğitimini inşallah alıcam ne yapabilirim şu an bana bir yol gösterin :/

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
hepimizin ortak kararı türkiyede eğitim sistemi denilen sistemle bir yere varamayız yani şöyle örnek windows 10 çıkmış ama biz hala XP kullanıyoruz kendimi yurt dışında üniversite okumak istiyorum peki bunu başarabilirmiyim şu an 9.sınıfım ingilizce bilmiyorum ama bu yaz eğitimini inşallah alıcam ne yapabilirim şu an bana bir yol gösterin :/
Knk çok çalış ve aileni seni ingilizce kursuna göndermesi için ikna et

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Butce lazim knk

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
9. sınıfa kadar temel bir ingilizce oluşturamadıysan 3 ayda ingilizce öğrenebileceğini sanmıyorum. Lisedeki ingilizce eğitimi eğer iyi bir öğretmen denk gelirse ortaokula göre çok çok daha iyi ama genede az da olsa bi temelin yok mu?

EneX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes Tilki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9. sınıfa kadar temel bir ingilizce oluşturamadıysan 3 ayda ingilizce öğrenebileceğini sanmıyorum. Lisedeki ingilizce eğitimi eğer iyi bir öğretmen denk gelirse ortaokula göre çok çok daha iyi ama genede az da olsa bi temelin yok mu?
yok desem yalan var desem yalan

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
yok desem yalan var desem yalan
Lisede öğrenmeye bak o zaman. Bol bol dizi izle. Ama dublajlı kesinlikle izleme. En çok diziler ve filmler ingilizce öğrenmene yardımcı olur. Oyunlarda Türklerle değil yabancılarla oyna. Onlarla sohbet etmeye çalış vs. zamanla oturur. Ben diziler ve oyunlardan çok ingilizce kaptım. Hergün oyun oynarken konuştuğum insanlarla ingilizce pratiği yapıyorum.

Top Bottom