Neler Yeni

Yurt Dışından Alınan PS5 VEYA XBOX Garanti

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yusuf Yıldız
Tamam dostum, @snowfoxstache'ın yazdığı gibi ürün Eurasia garantili olursa Türkiye'de garanti geçerli olur. Öyle olmazsa da Amazon'dan alırsan onlara buradan ücretsiz şekilde kargolayabiliyorsun.
Peki bu Eurasia Almanya için gecerlimi asıl sormak istediğim bu Bulgaristan gibi Balkan ülkelerinde garantili oldugunu biliyorum ama Avrupa ÜLKELERİ YANİ ALMNYA DA DURMU MERAK ETTİM

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Peki bu Eurasia Almanya için gecerlimi asıl sormak istediğim bu Bulgaristan gibi Balkan ülkelerinde garantili oldugunu biliyorum ama Avrupa ÜLKELERİ YANİ ALMNYA DA DURMU MERAK ETTİM
Sorduğun tüm soruların cevabı yukarıda verilmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Yusuf Yıldız
Almanya için gecerli olurmu ?
Tabii ki geçerli olur Almanya'da! Ürünü aldığın ülkede geçerli olmayacak da nerede olacak? :)
HAYIR DEMEYE CALIŞTIĞIM ŞEY ALMANYADAN ALSAM TR YE GELSEM BİDAHA ALMANYAYA GİTMESEM TR GARANTİSİ OLURMU EUROSİA SAYESİNDE TRDE GARANTİ YE VEREBİLİRMİYİM ALMANYADA DEĞİL YOKSA ALMANAYDA TABİKİ VEREBİLİRİM BEN TR YE GELECEĞİM

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
HAYIR DEMEYE CALIŞTIĞIM ŞEY ALMANYADAN ALSAM TR YE GELSEM BİDAHA ALMANYAYA GİTMESEM TR GARANTİSİ OLURMU EUROSİA SAYESİNDE TRDE GARANTİ YE VEREBİLİRMİYİM ALMANYADA DEĞİL YOKSA ALMANAYDA TABİKİ VEREBİLİRİM BEN TR YE GELECEĞİM
Öncelikle bağırmana gerek yok, bunun cevabı yukarıda verilmiş ama ben tekrar açıklayayım. Eurasia garantisi Almanya'dan alacağın her PS5'te olmaz. Eurasia garantisi olursa Türkiye'de de garantisi olur. Eurasia garantili olmazsa Almanya'da geçerli olur, Türkiye'de olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,809
Üyeler
161,146
Son üye
morminder
Top Bottom