- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Bende onu anlatmaya çalışıyorum her geçen sene bütün herşeyin fiyatı artıyor,saçma bu kadar artmasıHer geçen saniye cebiniz deliniyor farkında değilsiniz.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum her geçen sene bütün herşeyin fiyatı artıyor,saçma bu kadar artmasıHer geçen saniye cebiniz deliniyor farkında değilsiniz.
bir şey rica edebilir miyim lütfen bir şey yazmasan konu hakkında olur mu çünkü ban yememek ve bir şey dememek için çok zor duruyorum nolurhayır ürünün gerçek fiyatını yazmayıp düşük vergi vermek doğru bir davranış mı
Kardeşim onun bir yasası var vergi kaçakçılığından içeri girerhayır ürünün gerçek fiyatını yazmayıp düşük vergi vermek doğru bir davranış mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
her şer de bir hayır vardır
ben hayatı kazanamayayıp ahirette cenneti kazanabilirim fakat sizin burda kazandığınız burada kalacak.nasıl anlamak istiyorsan öyle anlayabilirsin kankam ama bu şekilde devam edersen hayatta hiçbir şey kazanamayacağın aşikar
Peki herşeyin fiyatını artırmak doğrumu?hayır ürünün gerçek fiyatını yazmayıp düşük vergi vermek doğru bir davranış mı
her şer de bir hayır vardır
ben ateistim dostum :dben hayatı kazanamayayıp ahirette cenneti kazanabilirim fakat sizin burda kazandığınız burada kalacak.
4100 lira şu an biraz daha çıkabilirim
yaparım ama daha çok bilindik markalara yönelmek istiyorum 4600'e gigabyte var onu bile tercih etmiyorum tercih meselesi4100 yaptıysan 4400de yaparsın değil mi?Inno3D RTX 2070 SUPER Twin x2 OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inno3D RTX 2070 SUPER Twin x2 OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Inno3D RTX 2070 SUPER Twin x2 OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
elbet ödediğin paranın fazlasını Alhha geri verir yeter ki kurallarına uyPeki herşeyin fiyatını artırmak doğrumu?
ha işte o zaman her şey değişir tabi senin içinben ateistim dostum :d
inno3d güzeldir. inno3d kartların incelemesini yapmıştı abdullah. 2060s di sanırsam incelediği.yaparım ama daha çok bilindik markalara yönelmek istiyorum 4600'e Gigabyte var onu bile tercih etmiyorum tercih meselesi
vergi kanunlarına göre tutulan veya düzenlenen ve saklanma/ibraz mecburiyeti bulunan defter ve kayıtların, fatura veya diğer belgelerin hukuka aykırı olarak düzenlenmesi, kulanılması, tahrif edilmesi, yok edilmesi; bu evrak ve kayıtlarda hesap ve muhasebe hileleri yapılması ile meydana gelen vergi suçlarındandır (Vergi Usul Kanunu md.359). Uygulamada vergi kaçakçılığı suçları arasında en çok rastlanılan suç tipi sahte fatura düzenleme veya kullanma (naylon fatura) suçudur.elbet ödediğin paranın fazlasını Alhha geri verir yeter ki kurallarına uy
ha işte o zaman her şey değişir tabi senin için
Yeterince kıvrak zekalı değilsin demekki. Hak fln diyip duyar kasmayın. Eğer kişi akıllılık yaparak bir yolunu bulduysa sizde bulun.Dostum ülke ne kadar vergi biçmiş ise bunu ödemek zoeundasın hilekarlığı Allah sevmez hakka geçersin, biz niye tamamını ödüyoruz ozaman
ben duyar kasmıyorum güzel kardeşim her akıllılık akıl karı değildirYeterince kıvrak zekalı değilsin demekki. Hak fln diyip duyar kasmayın. Eğer kişi akıllılık yaparak bir yolunu bulduysa sizde bulun.