Yurt Dışından Ekran Kartı Getirtmek

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,749
Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayında bir sistem topladım, o zaman tüm sistemi 5800'e toplamıştım şimdi sadece ekran kartı 6000-6500 olmuş ( 1660 super ekran kartı) bu yaz amerikadan bir tanıdığım gelecek ona bir kart aldırmayı düşünüyorum. Size şöyle bir sorum var benim işlemci Ryzen 3 3100 buna göre en fazla hangi ekran kartını tercih etmeliyim işlemci en fazla neyi destekler.

Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayında bir sistem topladım, o zaman tüm sistemi 5800'e toplamıştım şimdi sadece ekran kartı 6000-6500 olmuş ( 1660 super ekran kartı) bu yaz amerikadan bir tanıdığım gelecek ona bir kart aldırmayı düşünüyorum. Size şöyle bir sorum var benim işlemci Ryzen 3 3100 buna göre en fazla hangi ekran kartını tercih etmeliyim işlemci en fazla neyi destekler.
Şuan heryerde kartlar pahalı ve stoğu az

Merhaba arkadaşlar,
He birde garanti tarzı şeyler olmuyor kutusunuda atman gerekebilir gümrükten geçirmek için

bence 1660s alın besler

İyi misin? Zaten 1660s kullanıyorum yükseltmek için sordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki sizce hem ekran kartı hem işlemci alsam kaç dolar tutar acaba. Ve siz olsanız hangi işlemci ve ekran kartını alırdınız.
bütçeye bağlı yurt dışı fiyatları hakkında bilgim yok

İyi misin? Zaten 1660s kullanıyorum yükseltmek için sordum.

Peki sizce hem ekran kartı hem işlemci alsam kaç dolar tutar acaba. Ve siz olsanız hangi işlemci ve ekran kartını alırdınız.
yok hocam iyiyim siz nasılsınız ? , rtx 2060 alınır da biraz darboğaz yapar

Şuan heryerde kartlar pahalı ve stoğu az
Orada 500 dolarlık kart 600 dolar olmuştur pahalılık böyledir bence orad. Tr deki gibi stok yok diyip 1 kart için kart parası istemezler

yok hocam iyiyim siz nasılsınız ? , rtx 2060 alınır da biraz darboğaz yapar
Bende iyiyim çok şükür. O zaman hem işlemci hem kart almak gerek sadece kart almak akıllıca olmayacak

Geri