Neler Yeni

Yurt Dışından Laptop Almakla İlgili Sorumlarım Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mertcan Gündoğan
Merhabalar hocalarım bu sene CENG kazandığım için laptop alacaktım. Bir tanıdığım da "Ben Almanyaya gideceğim yakında, Saturn'den bir araştır, bulursan ben alayım ordan sana getiririm" dedi. Böyle daha ucuza gelir aslında anca yurt dışından geleceği için sıkıntı yaşar mıyım. Şarj aletinde güç/giriş uyumsuzluğu, teknik servis ve garanti (MSI almayı düşünüyorum), tuş takımı vb. Burada alacağım bir pc'ye göre nasıl farklar olur tecrübeli biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Shourd

80+ Gold
Merhabalar hocalarım bu sene CENG kazandığım için laptop alacaktım. Bir tanıdığım da "Ben Almanyaya gideceğim yakında, Saturn'den bir araştır, bulursan ben alayım ordan sana getiririm" dedi. Böyle daha ucuza gelir aslında anca yurt dışından geleceği için sıkıntı yaşar mıyım. Şarj aletinde güç/giriş uyumsuzluğu, teknik servis ve garanti (MSI almayı düşünüyorum), tuş takımı vb. Burada alacağım bir pc'ye göre nasıl farklar olur tecrübeli biri yardımcı olursa çok sevinirim.
link at daha iyi bakarız

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,353
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Avrupa tipi şuanda bizim kullandığımız prizlerde ondan sıkıntı yaşamazsın gibime geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mertcan Gündoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,825
Üyeler