Yardım Yurt dışından sipariş ile ilgili soru

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Merhaba arkadaşlar,

https://scyrox.com/products/scyrox-8k-dongle?variant=41479226458174 bağlantısındaki Scyrox 8K Dongle'ı sipariş etmeyi düşünüyorum. Ürün fiyatı şu anda 17$. Ancak bazı konularda emin olamıyorum, bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum:

• Bu ürün için kargo ücreti ne kadar olur?
  • Türkiye’ye geldiğinde gümrükte bir sorun yaşar mıyım? Yoksa sorunsuz, yurt içinden sipariş vermişim gibi elime ulaşır mı?
  • Güncel yasa ve vergi uygulamalarıyla birlikte bu 17$’lık dongle bana en son toplamda ne kadara mal olur?

Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

1500TL indirimi devam etse gaming gen tr'den sipariş verirdim direk 1500'e mouse'un kendisini ama geç kaldım işte

Merhaba arkadaşlar,

https://scyrox.com/products/scyrox-8k-dongle?variant=41479226458174 bağlantısındaki Scyrox 8K Dongle'ı sipariş etmeyi düşünüyorum. Ürün fiyatı şu anda 17$. Ancak bazı konularda emin olamıyorum, bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum:

• Bu ürün için kargo ücreti ne kadar olur?
  • Türkiye’ye geldiğinde gümrükte bir sorun yaşar mıyım? Yoksa sorunsuz, yurt içinden sipariş vermişim gibi elime ulaşır mı?
  • Güncel yasa ve vergi uygulamalarıyla birlikte bu 17$’lık dongle bana en son toplamda ne kadara mal olur?

Yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
Sepete ekle, odeme de orada shipp vs yazar

13 dolarda pahalıymış bireh

pahalı değil gelecek geldikten sonra kargosu 17$ mış sipairş sayfasında türkiye seçip vergi ekleyince kendi sitesinde 16$ oluyor 13 değil 30$ ediyor ondan sonra birde gümrükte vergi mergi çıktı mı hiç bir anlamı kalmadı 1 mouse parası.

pahalı değil gelecek geldikten sonra kargosu 17$ mış sipairş sayfasında türkiye seçip vergi ekleyince kendi sitesinde 16$ oluyor 13 değil 30$ ediyor ondan sonra birde gümrükte vergi mergi çıktı mı hiç bir anlamı kalmadı 1 mouse parası.
Yuh lan fena

işte tr gelir mi sorunsuz hocam veya 1 mouse parası gerekir mi kargo vs derken
dısarıdan almak maalesef kargo vs derken yukseliyor TR bilmiyorum. son gumruk mevzatlarından sonra net bilgim yok.
ben boyle durumlarda Bg ye sipariş veriyorum. oradan gidip alıyordum.
veya bg de bulursam oradan alıyorum.

bg derken hocam
dısarıdan almak maalesef kargo vs derken yukseliyor TR bilmiyorum. son gumruk mevzatlarından sonra net bilgim yok.
ben boyle durumlarda Bg ye sipariş veriyorum. oradan gidip alıyordum.
veya bg de bulursam oradan alıyorum.

Geri