Neler Yeni

Yurt dışından türkiyeye laptop satın alıp bir tanıdıkla götürme.

Hamza03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hamza Tağıl
Ben yurtdışında yaşıyorum dedem gelecek haftaya teyzeme laptop lazım burdan alıp dönerken dedem teyzeme laptop u götürecek. Laptopu da telefon gibi bir kayıt işlemine sokmak gerekiyormu yoksa direkt sorunsuz bir şekilde kullanabilirmi? Yardım eden herkese teşekkürler.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,923
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Laptop için bir kayıt veya ödeme gerekmez. Yanında getirebilir. Telefonu da getirebilir. Yurtdışından getirdiğiniz telefonu kayıt ettirmeden (kayıtsız olarak) en fazla 120 gün kullanabilirsiniz. 120 gün sonra kayıt yapılması lazım.

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kendi kişisel laptopuymuş gibi getirebilir. Kutusuyla getirirse gümrük vergisi işlenir. Laptop çantasına koyup getirirse kimse karışamaz.

Hamza03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hamza Tağıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi kişisel laptopuymuş gibi getirebilir. Kutusuyla getirirse gümrük vergisi işlenir. Laptop çantasına koyup getirirse kimse karışamaz.
Laptop için bir kayıt veya ödeme gerekmez. Yanında getirebilir. Telefonu da getirebilir. Yurtdışından getirdiğiniz telefonu kayıt ettirmeden (kayıtsız olarak) en fazla 120 gün kullanabilirsiniz. 120 gün sonra kayıt yapılması lazım.
EYW
<3

Top Bottom