Neler Yeni

YURTDIŞI ALINAN EKRAN KARTININ TRDE GARANTİSİ GEÇERLİ Mİ?

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
yurt dışından ekran kartı amcama getirtmeyi düşünüyorum msı gaming x trio veya asus tuf 4070. asusun veya msı uluslararası garanti v.s var mı? faturası falan olsa bilgisi olan varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
yurt dışından ekran kartı amcama getirtmeyi düşünüyorum msı gaming x trio veya asus tuf 4070. asusun veya msı uluslararası garanti v.s var mı? faturası falan olsa bilgisi olan varmı?
Değil.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında geçerli olmalı saçma ya valla

EmreTal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emre Demir
bence bunu mağazaya sorman gerekir mesela almanyadaki media marktan alısan belki trde de geçerli olabilir ancak tam emin değilim yetkili birine sorman daha iyi olur

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki bi sıkıntı olduğunda aldığım ülkenin garantisine yazsam oraya göndersem olmaz mı yine :D

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
bence bunu mağazaya sorman gerekir mesela almanyadaki media marktan alısan belki trde de geçerli olabilir ancak tam emin değilim yetkili birine sorman daha iyi olur
mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
peki bi sıkıntı olduğunda aldığım ülkenin garantisine yazsam oraya göndersem olmaz mı yine :D
Yok hocam maalesef. TRye yabancı ülkeden giren kartlar o yüzden garantisiz sayılıyor direk.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Hocam yurtdışından alınan kartın garantisi türkiyede geçerli DEĞİL.
yanlış bilgi geçerliymiş hocam. şuan mediamark sitesinde canlı desteğe bağlandım ve sordum yurtdışı mediamarktan alınan ekran kartı trde garantisi geçerli mi diye 1 yıl dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler hocam mediamarkta sordum 1 yıl geçerli dedi :D sevindim getirtebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,920
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom