Neler Yeni

YURTDIŞI ALINAN EKRAN KARTININ TRDE GARANTİSİ GEÇERLİ Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan
Asus, MSI gibi büyük markaların servislerine telefonla ulaşılıyor. Bir yetkiliğe bağlanıp sormak pek zor sayılmaz. En azından garantiye almış olursunuz işinizi :)
Hayır yiyip yüzümüze telefon kapatılınca yaşanılan ufak çaplı stres diye post atarız sonra

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,358
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert Ketenoğlu
yurt dışından ekran kartı amcama getirtmeyi düşünüyorum msı gaming x trio veya asus tuf 4070. asusun veya msı uluslararası garanti v.s var mı? faturası falan olsa bilgisi olan varmı?
Hocam almanya da 4070 uygun mu?

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Muhtemelen öyledir.
Şimdi müşteri hizmetlerine ulaşabilirsem soracağım mediamarkt'ın ama %90 geçerli değil dediğim gibi.
asusu aradım sordum teknikj desteği onlarda alınan yere sormanız daha iyi olur dediler. eğer global garantili ürünse geçerli oluyor dediler. ekran kartınız elinizdeyse seri numarasından sorgulama yapabiliriz eğer yoksa seri numarası aldığınız yerle görüşüp onlardan alırken bilgi alabilirsiniz dediler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam almanya da 4070 uygun mu?
uygun valla almanya mediamarkta 4070 15,5 16 ya geliyor burda 20 k filan belki daha fazla bu dediğim model msı gaming x trio modeli bu arada yoksa 13,5 k ya da bulursun marka önemsiz se

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan
asusu aradım sordum teknikj desteği onlarda alınan yere sormanız daha iyi olur dediler. eğer global garantili ürünse geçerli oluyor dediler. ekran kartınız elinizdeyse seri numarasından sorgulama yapabiliriz eğer yoksa seri numarası aldığınız yerle görüşüp onlardan alırken bilgi alabilirsiniz dediler.
Hocam o iş yaş garanti gecerli olmaz bu yıllardır böyle. Alır grantisiz kullanırsınız bozulursa amcanız almanyaya gidince verir garantiye

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Asus, MSI gibi büyük markaların servislerine telefonla ulaşılıyor. Bir yetkiliğe bağlanıp sormak pek zor sayılmaz. En azından garantiye almış olursunuz işinizi :)
asusa sordum oda diyorki satıcı sattığı ürün global garantiliyse geçerli diyor. bazı ürünler global garantili bazıları kendi ülkelerinde garantili diyor. aldığınız yerden global garantili şekilde alırsanız geçerli diyor yani asus. hepsi geçerli değil dedi satın alırken sorun daha iyi bilgi alırsınız dedi msı a da sormak lazım

Hocam o iş yaş garanti gecerli olmaz bu yıllardır böyle. Alır grantisiz kullanırsınız bozulursa amcanız almanyaya gidince verir garantiye
senede 1 geliyor :D o sıkıntı birazcık

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,181
İsim
Murat Orhan
asusa sordum oda diyorki satıcı sattığı ürün global garantiliyse geçerli diyor. bazı ürünler global garantili bazıları kendi ülkelerinde garantili diyor. aldığınız yerden global garantili şekilde alırsanız geçerli diyor yani asus. hepsi geçerli değil dedi satın alırken sorun daha iyi bilgi alırsınız dedi msı a da sormak lazım

senede 1 geliyor :D o sıkıntı birazcık
Valla çok bel bağlamayın hocam. Alırsınız kodunu verirsiniz aa bu gecerli değilmiş derle daha önce başa geldi.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Furkan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,184