Neler Yeni

Yurtdışı iphone 12 pro alınır mı

Yurtdışı iPhone alınır mı

• Oy kullanan toplam üye
    5
  • Anket kapatıldı .

banbang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
hakan yıldı
Alıntıyı görüntüle
Bende Iphone 13 bakıyordum bunu öğrendiğim iyi oldu. Yurt dışı birtane Iphone 13 alsam neredeyse yarı yarıya fiyatı ve her yıl 8 ay kullanma hakkım var.
Evet ama yeni uasa
Nisan sonu mayıs gibi alırsanız 16 ay açık kalır. Ayrıca süre bitince hemen kapanmıyor bazen bu süre bir kaç haftayı bulabiliyor şebeke gidince sim2 ve ya e sim'e geçin. 4 ay fiziki, 4 ay e sim - 2024 ilk 4 ayı e sim devam sonra tekrar fiziksel sim sırasıyla.
16 ay mı nasıl yani

ice3h

80+ Bronze
Nisan sonu mayıs gibi alırsanız 16 ay açık kalır. Ayrıca süre bitince hemen kapanmıyor bazen bu süre bir kaç haftayı bulabiliyor şebeke gidince sim2 ve ya e sim'e geçin. 4 ay fiziki, 4 ay e sim - 2024 ilk 4 ayı e sim devam sonra tekrar fiziksel sim sırasıyla.
Mesela hocam şöyle bir cihaz buldum resmini ekledim. 9.aya kadar açık diyor. Birdaha hiç açılmayacak mı, yoksa yeni yılda tekrar kullanım hakkı başlıyor mu? Hat takılmış cihazlar kullanılamaz mı farklı bir hatla? Sizide meşgul ediyoruz hocam kusura bakmayın. Herhangi bir makale falan varsa ordan bakalım meşgul etmeyelim.

Iphone 11 cihaz

Screenshot_20230301_035346.jpg

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
Mesela hocam şöyle bir cihaz buldum resmini ekledim. 9.aya kadar açık diyor. Birdaha hiç açılmayacak mı, yoksa yeni yılda tekrar kullanım hakkı başlıyor mu? Hat takılmış cihazlar kullanılamaz mı farklı bir hatla? Sizide meşgul ediyoruz hocam kusura bakmayın. Herhangi bir makale falan varsa ordan bakalım meşgul etmeyelim.

Iphone 11 cihaz

Alıntıyı görüntüle
Hat takılmış ama kayıt edilmemiş cihaz kapanmadıysa başka bi hatla kullanılır sıkıntısız. Kayıt yaptıktan sonra o cihazı sadece kayıt yapan kişiye ait hatlar çalıştırır, 3 takvim yılı boyunca. Takvim yılını açmak gerekirse ben kendi telefonumu aralık ayında kayıt ettim ocak ayında 1 senesi bitmiş gibi oldu 2 senesi kaldı.

Diğer soruna gelecek olursak eğer her sene imeilerin süreleri sıfırlanıyor ve yeniden tek sim ise 4 ay çift/e simli ise toplam 8 ay açık kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Evet ama yeni uasa

16 ay mı nasıl yani
Yazmıştım hocam sırasını işte sene başı sıfırlanıyor hakların o yüzden 8 ay daha kullanıyorsun.

mehmetii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Mehmet
Bu arada her sene sıfırlanmış olması durumun kesin böyle devam edeceği anlamına gelmesin, şimdilik durum bu şekilde. Bir sonra ki sefere belki bunuda iptal ederler. 2700 olan kayıt ücretide sene başı 6000 seviyelerine çıkartıldı.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Her sene sıfırlama kalkmaz turistler problem yaşar ama 4 ay süresi düşürülebilir belki ama sanmıyorum.

Bu arada türkiye sınırları içerisinde hat takıldıysa süresi başlamış oluyor diye biliyorum yerli yabancı fark etmiyor yani

Top Bottom