Neler Yeni

Yurtdışı iphone alınır mı?

Rzertue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Salih Coşkun
selamın aleyküm forum üyeleri bir sorum olucaktı telefon değiştirmek istiyorum merak ettiğim 1-2 soru var
1.soru: yurtdışı iphone alınır mı? ?
2.soru : yurtdışı telefon alıp açtırmak istediğinde pasaport sahibinin kendisine ait hattı olması ve açtıran kişinin kullanması gerekliymiş bu doğrumu

bıraktım

80+ Bronze
benim kuzenim iphone 12 aldı yurt dışı 9500 filandı sanırım belli bir süre kendi hattıyla kullanıcak kapanınca para verip kayıt ettirecek 3 yıl satamıyor veya başka bir hat ile kullanamıyor daha sonrasında tüm hatlar da çalışır hale geliyor diye bilyiroım

Rzertue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Salih Coşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benim kuzenim iphone 12 aldı yurt dışı 9500 filandı sanırım belli bir süre kendi hattıyla kullanıcak kapanınca para verip kayıt ettirecek 3 yıl satamıyor veya başka bir hat ile kullanamıyor daha sonrasında tüm hatlar da çalışır hale geliyor diye bilyiroım
aga 1 yıl mıydı yoksa daha az sürede açtırmadan kullanabiliyosun sonra açtırmak zorundasın bazıları imei attırıyo birde dediğim gibi mevzular var yok işte kimin üzerine açtırdıysan onun kullanması ve onun üzerine bi hat olması gerekliymiş felan felan

The Batman

80+ Silver
bende almayı düşünüyorum telefon hattı olsun olmasın pek umrumda degil zaten telefonla konusan biri degilim arayanda yok bana olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Bekir Emir
bende almayı düşünüyorum telefon hattı olsun olmasın pek umrumda degil zaten telefonla konusan biri degilim arayanda yok bana olur mu
kanka şöyle düşün mobil veri vs. hiçbirşey kullanamayacaksın mesaj alamayacaksın. illa sıkıntı çıkartır o zaman telefonun anlamı ne sadec wifi ile kullanacaksan
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldıktan sonra 6ay öyle kullanabiliyorsun ondan sonra kayıt etmen lazım ama, yılda bir mi ne 350tl ye imei tarzı bir şey atıyorlar iphonelarada sürekli öyle yaparakta uzatabilirsin.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
selamın aleyküm forum üyeleri bir sorum olucaktı telefon değiştirmek istiyorum merak ettiğim 1-2 soru var
2.soru : yurtdışı telefon alıp açtırmak istediğinde pasaport sahibinin kendisine ait hattı olması ve açtıran kişinin kullanması gerekliymiş bu doğrumu
Yurtdışı 12 kullanan biri olarak eğer kayıt yaptıracaksanız öyle bir durum var. Kayıtsız ise 8 ay kullanabiliyorsunuz.

bıraktım

80+ Bronze
Yurtdışı 12 kullanan biri olarak eğer kayıt yaptıracaksanız öyle bir durum var. Kayıtsız ise 8 ay kullanabiliyorsunuz.
hocam yurt dışı cıhazi alıyoruz 8 ay para vermeden kendi hattımız ile kullanıyrouz sonra kapanıyor 2800 gibi bir fiyat ödeyip kendi üzerimize kayıt ettiriyoruz 3 yıl kendimiz kullandıktan sonra tüm hatlarda çalışır olmaya başlıyor doğru mu anlamışım durum böyle ise ben de 12 alabilirim

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ömer-Zemin
hangi telefonu alacağına bağlı olarak değişir pasaport kaydı ile birlikte garantili ile arasında fiyat farkı kalmıyorsa mantıksız
ha kayıtsız 8 ay kullanabilirsin e-sim açarak ve yılbaşında bu 8 ay yenilenir.

telefona pasaport kaydı yaparsan satamazsın hattını da vermen gerekir. kişi pasaport ile hat sahibi aynı kişi olmalı

Erimtan

80+ Bronze
Ben telefonu alır almaz kayıt ettirmenizi öneririm çok yüksek fiyatlara çıkacak kayıt ücreti.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,536
İsim
Oğuz Oğuz
hocam yurt dışı cıhazi alıyoruz 8 ay para vermeden kendi hattımız ile kullanıyrouz sonra kapanıyor 2800 gibi bir fiyat ödeyip kendi üzerimize kayıt ettiriyoruz 3 yıl kendimiz kullandıktan sonra tüm hatlarda çalışır olmaya başlıyor doğru mu anlamışım durum böyle ise ben de 12 alabilirim
Aynen doğru anlamışsın dostum. Bir de ek olarak 8 ay kullanma hakkı her yıl ocak ayında yenileniyor.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ömer-Zemin
operatörünü arayarak imei numaranı veriyorsun 2.simin olan e-simi aktif ediyolar onu kullanıyorsun daha sonra yılbaşında imei numaralarının kaydı tekrar aktif hale geliyor ve normal sim kartını yine 4 ay kullanıyorsun ve e sim de yine 4 ay. bu şekilde şu an alacağın bir telefonu ağustos 2023 e dek kullanabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bir şey de var: çoğu şehirde var bu olay bulman lazım sadece doğru yeri bulman gerek, imei numarasını btk üzerinden aktif edenler var 4 ay falan

Son düzenleme:
Top Bottom