Yapan varda genelde iki şey kukanıyor ya sahte rom atıyor imei atıyor yada serverla yapıyor ikisininde sıkıntılı yönleri var iyide ilk olarak sahte rom olanıj iyi yönü imeisinin patlama ihtimali daha düşük gibi araştırdığımda günceleme almadığından böyle ama günceleme almamasıda sıkıntı yeni özellikleri alamazsınız server kayıta ise güncelleme var ama patlayabilir ama işini iyi bilen biriyse sorun olmaz kısaca diceğim bu alra bakarak bulİnstagramda dolaşıyordum imei kayıt yapıyorlar e devlette falan gözüküyor diyorlar. TC ve imei veriyormuşsun 1 saate kaydediyorlarmış nasıl oluyor bu yaptıran deneyen var mı dolandırıcı mılar
elma için yaptırcaktım da diyorsunuz ki hep dolandırıcı. nasıl kullanabilirim yurtdışı cihazını kayıt ettirmedenYapan varda genelde iki şey kukanıyor ya sahte rom atıyor imei atıyor yada serverla yapıyor ikisininde sıkıntılı yönleri var iyide ilk olarak sahte rom olanıj iyi yönü imeisinin patlama ihtimali daha düşük gibi araştırdığımda günceleme almadığından böyle ama günceleme almamasıda sıkıntı yeni özellikleri alamazsınız server kayıta ise güncelleme var ama patlayabilir ama işini iyi bilen biriyse sorun olmaz kısaca diceğim bu alra bakarak bul
valla bende kullanıyorum yd iphone pek seçenek yok. ya 2 tane yd alacaksın sim kartını döndüreceksin aralarında hiç kapanmadan kullanacaksın yada 2 telefon gezicen diğeri tr herhangi bir cihaz olacak sadece arama sms ve mobil veri için.elma için yaptırcaktım da diyorsunuz ki hep dolandırıcı. nasıl kullanabilirim yurtdışı cihazını kayıt ettirmeden
iki tane alınca bile daha ucuza geliyor be tr fiyatlarındanvalla bende kullanıyorum yd iphone pek seçenek yok. ya 2 tane yd alacaksın sim kartını döndüreceksin aralarında hiç kapanmadan kullanacaksın yada 2 telefon gezicen diğeri tr herhangi bir cihaz olacak sadece arama sms ve mobil veri için.
Kasım da alacam da araştırıyorumhepsi ama hepsi dolandırıcı kardeşim bizim burada telefoncular yeni yöntem çıktığını söylemişti ama e sim muhabbetini kırmışlar izmirde oturan varsa yonlendirebilirim fakat sosyal medyada gördüğünüz şeyler uzun süredir var hepsi dolandırıcı benim dediğim 3 hafta once olan bir şey
hepsi ama hepsi dolandırıcı kardeşim bizim burada telefoncular yeni yöntem çıktığını söylemişti ama e sim muhabbetini kırmışlar izmirde oturan varsa yonlendirebilirim fakat sosyal medyada gördüğünüz şeyler uzun süredir var hepsi dolandırıcı benim dediğim 3 hafta once olan bir şey