o zaman imei atılmış olan telefonlara bak e devletten sorgula ıcını acarak da yapma yontemı vardı onun ısmını unuttum ıcı acılmamıssa alabılırsınHocam telefon donanım olarak gayet iyi ama tasarımı hoşuma pek gitmiyor ve kamerası da iyi değil ve telefonu düşürdüm kasası baya bi yamuk
Direnç kayıtta içini açıyorlar server kayıt için açılmadan yapılıyor server daha güvenilir diye biliyorumo zaman imei atılmış olan telefonlara bak e devletten sorgula ıcını acarak da yapma yontemı vardı onun ısmını unuttum ıcı acılmamıssa alabılırsın
heh evet direnç olanları almaDirenç kayıtta içini açıyorlar server kayıt için açılmadan yapılıyor server daha güvenilir diye biliyorum
Büyük telefon kullanmak istersen 15t pro ama kompakt olsun diyorsan mi15 modeli daha iyi olacaktır server kayıt kapanma sorunu olmuyor. Ama şuan için kayıt yok diye duydum 15t düz modelini aldım Büyük alışamadım. Server kayıt varsa mantıklı tabi ki yarı fiyatına alıyorsunŞu anki cihazim tr poco f7 pro bunu satıp xiaomi 15 almak istiyorum server kayıtlı veya 15t pro sizce almak mantıklı mı server kayıt kapanma olasılığı varmıdır xiaomi 15in tasarımı cok hoşuma gidiyor siyahi özellikle