YURTDIŞI TELEFON ALMAK MANTIKLI MI

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
85
Şu anki cihazim tr poco f7 pro bunu satıp xiaomi 15 almak istiyorum server kayıtlı veya 15t pro sizce almak mantıklı mı server kayıt kapanma olasılığı varmıdır xiaomi 15in tasarımı cok hoşuma gidiyor siyahi özellikle

Hocam telefon donanım olarak gayet iyi ama tasarımı hoşuma pek gitmiyor ve kamerası da iyi değil ve telefonu düşürdüm kasası baya bi yamuk
o zaman imei atılmış olan telefonlara bak e devletten sorgula ıcını acarak da yapma yontemı vardı onun ısmını unuttum ıcı acılmamıssa alabılırsın

o zaman imei atılmış olan telefonlara bak e devletten sorgula ıcını acarak da yapma yontemı vardı onun ısmını unuttum ıcı acılmamıssa alabılırsın
Direnç kayıtta içini açıyorlar server kayıt için açılmadan yapılıyor server daha güvenilir diye biliyorum

Şu anki cihazim tr poco f7 pro bunu satıp xiaomi 15 almak istiyorum server kayıtlı veya 15t pro sizce almak mantıklı mı server kayıt kapanma olasılığı varmıdır xiaomi 15in tasarımı cok hoşuma gidiyor siyahi özellikle
Büyük telefon kullanmak istersen 15t pro ama kompakt olsun diyorsan mi15 modeli daha iyi olacaktır server kayıt kapanma sorunu olmuyor. Ama şuan için kayıt yok diye duydum 15t düz modelini aldım Büyük alışamadım. Server kayıt varsa mantıklı tabi ki yarı fiyatına alıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri