Ben yıllarca telefonlarımı yurt dışından alıp burada imei kendim atıyorum bir sıkıntı yaşamadım tavsiyede ederim zor bir şey değil eski telefonunun imei ni ona aktar yeterli. Şuan kullandığım da redmi note 8 pro zamanında 1800 e yurt dışından aldım o zamanlar garantili fiyatı 2900 dü lakin alırken dikkat et orjinal olduğuna ve sıkıntısız olduğuna (Sadece android telefonlarda öneririm iphone sıkıntı)Tanıdıktan yurtdışı mi 11t 6500tl ye almayı düşünüyorum garantiliye 9000tl vermek istemiyorum ımeı hallediyo sizce almalımıyım ? Bir sorun vs. yaşarmıyım ilerleyen zamanlarda ?
Zaten hali hazırda IMEI atılı şekilde gelicek bana sence almalımıyımBen yıllarca telefonlarımı yurt dışından alıp burada imei kendim atıyorum bir sıkıntı yaşamadım tavsiyede ederim zor bir şey değil eski telefonunun imei ni ona aktar yeterli
Nereden alıyorsun tanıdık mı yoksa sokak satıcısından veya böyle iş hanı bir yerden mi?Zaten hali hazırda IMEI atılı şekilde gelicek bana sence almalımıyım
Böyle durumlarda adamlar imei sonradan çalıyor falan bloke olma ihtimali var kendin atsan eski tuşlu telefonunun imei ni falan daha iyi olurZaten hali hazırda IMEI atılı şekilde gelicek bana sence almalımıyım
6000e ayarlarımTanıdıktan yurtdışı mi 11t 6500tl ye almayı düşünüyorum garantiliye 9000tl vermek istemiyorum ımeı hallediyo sizce almalımıyım ? Bir sorun vs. yaşarmıyım ilerleyen zamanlarda ?
Son 8 senedir ailecek yurtdışı cihaz kullanıyoruz.Tanıdıktan yurtdışı mi 11t 6500tl ye almayı düşünüyorum garantiliye 9000tl vermek istemiyorum ımeı hallediyo sizce almalımıyım ? Bir sorun vs. yaşarmıyım ilerleyen zamanlarda ?
Babamın arkadaşının arkadaşıymış güvenilir dedi babama sordurmuştumNereden alıyorsun tanıdık mı yoksa sokak satıcısından veya böyle iş hanı bir yerden mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle durumlarda adamlar imei sonradan çalıyor falan bloke olma ihtimali var kendin atsan eski tuşlu telefonunun imei ni falan daha iyi olur
6000 yapmazsa almıycam zaten6000e ayarlarım
kanka bişeyden değil telefoncuyum burda 5500 e satıyoruz bilgin olsun.Babamın arkadaşının arkadaşıymış güvenilir dedi babama sordurmuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:
6000 yapmazsa almıycam zaten
O zaman np bro dedikleri gibi indirim yaparlarsa al direk kaçırmaBabamın arkadaşının arkadaşıymış güvenilir dedi babama sordurmuştum
Uzun kullanımda bir sorun vs. Yaşamam değilmi 2-3 sene civarı götürse yeter bana iphone alıcaktım normalde çok arttı fiyatlarıO zaman np bro dedikleri gibi indirim yaparlarsa al direk kaçırma
Dostum benim de evde kullanılmayan bir htc cihazım var.Ben yıllarca telefonlarımı yurt dışından alıp burada imei kendim atıyorum bir sıkıntı yaşamadım tavsiyede ederim zor bir şey değil eski telefonunun imei ni ona aktar yeterli. Şuan kullandığım da redmi note 8 pro zamanında 1800 e yurt dışından aldım o zamanlar garantili fiyatı 2900 dü lakin alırken dikkat et orjinal olduğuna ve sıkıntısız olduğuna (Sadece android telefonlarda öneririm iphone sıkıntı)