Neler Yeni

yurtdışında üniversite okumak ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Arkadaşlar yazılım mühendisliği okumak istiyorum şuan ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum arapçam var orta seviyede python biliyorum daha hangi dilleri okumamı yada ne yapmamı önerirsiniz yada siz olsanız yazılım mühendisliğini hangi ülkede hangi üni de okursunuz 10.sınıfa yeni geçtim

Beren

80+ Gold
Hong Kong'a gitmen mantıklı yazılım için gelişmiş diye biliyorum

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hong Kong'a gitmen mantıklı yazılım için gelişmiş diye biliyorum

ben daha çok kanada polonya ingiltere gibi ülkelere gitmeye çalışmayı düşünüyorum sizce ingilizcemi kabul alacak şekşilde nasıl geliştiririm ?

asidavsan123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
kamil önal
Yazılım bildiğim kadarıyla Hindistan'da çok gelişmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cambly gibi kurslarda dil geliştirebilirsin.
ben daha çok kanada polonya ingiltere gibi ülkelere gitmeye çalışmayı düşünüyorum sizce ingilizcemi kabul alacak şekşilde nasıl geliştiririm ?

Cambly gibi kurslarda dil geliştirebilirsin.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
İngilizce değil de Programlama Dilleri üzerinde yoğunlaş bence.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

JoKeRsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Berat ünlü
Arkadaşlar yazılım mühendisliği okumak istiyorum şuan ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum arapçam var orta seviyede python biliyorum daha hangi dilleri okumamı yada ne yapmamı önerirsiniz yada siz olsanız yazılım mühendisliğini hangi ülkede hangi üni de okursunuz 10.sınıfa yeni geçtim

Estonya Avrupa'nın startup merkezi olmaya aday diye duymuştum ama iyi üni var mı bilmiyorum

:D asdfghjkl

Evet bence de ama yazılımın merkezi orası.
Adamların sonsuz nüfusu var sivrilmek Zor

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İsrail de olan üniversiteleri araştırmanı öneririm.Hem kültürel hemde kalite olarak oldukça iyi seviyedeler.Türkiye de bir üniversite okuyup yüksek lisansını (erasmus) yurt dışında yapabilirsin.

Top Bottom