Neler Yeni

Yurtdışından 12 pro max almak ?

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Arkadaşlar yurt dışından iphone 12 pro max getirtmeyi düşünüyorum bunu ücreti nedir kayıt pasaport ücreti ve kaç yıldan kaç yıla ve ne kadar tam bilmiyorum internetten de pek bulamadım bana acıklarsanız sevinirim teşekkürler

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşlar yurt dışından iphone 12 pro max getirtmeyi düşünüyorum bunu ücreti nedir kayıt pasaport ücreti ve kaç yıldan kaç yıla ve ne kadar tam bilmiyorum internetten de pek bulamadım bana acıklarsanız sevinirim teşekkürler
Hayır getirme İMEİ kayıt işlemci için 2000TL vermen gerekir kaçak yollarla İmei iPhone da olmuyor oluyor ama anakart değişimi gerekiyor android telefonlar alırsan kaçak yolla İmei değiştirip ucuz fiyata kayıt etmiş olursun

mythrowib

80+ Silver
Kendi pasaportun ile getirirsen kendi adına olan hatları kullanabiliyorsun. Eğer imei kayıt ettireceksen yani pasaportla yaptırmaycaksan 2k imei kayıt

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
9k ya almıştım amerıkadan 12 pro max 1 yıla yakın suredır kullanıyorum e sım+fızıksel sım olmak uzere toplam 6 ay kullandım gerı kalan 6 ay ıse sureyı uzattırıp devam ettım

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bide bu telefonların galiba 6 aydan 6 aya ücret ödemesi oluyormuş onun fiyatı tam olarak nedie

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
L
Kendi pasaportun ile getirirsen kendi adına olan hatları kullanabiliyorsun. Eğer imei kayıt ettireceksen yani pasaportla yaptırmaycaksan 2k imei kayıt
Hattım babamın adına pasaportum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

9k ya almıştım amerıkadan 12 pro max 1 yıla yakın suredır kullanıyorum e sım+fızıksel sım olmak uzere toplam 6 ay kullandım gerı kalan 6 ay ıse sureyı uzattırıp devam ettım
Kaç tl uzatma işlemi ve fiziksel sim felan ne oluyor pasaporta kayıt zorunlumu bide

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yurtdışı cihazlarda kayıt parası 2732tl dir
Tr de garanti süresi 1 yıldır
Sadece telefonun fatura sahibi kendi adına hat takıp kullanabilir
Yani Kabaca yurtdışı almak mantıksız

seloyldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seloyldz
Yurtdışı cihazlarda kayıt parası 2732tl dir
Tr de garanti süresi 1 yıldır
Sadece telefonun fatura sahibi kendi adına hat takıp kullanabilir
Yani Kabaca yurtdışı almak mantıksız
pasaporta kayıt yaptırmadan kullanma şansım varmıdır

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
pasaport kimin adına ise sadece onun adına olan hatlar kullanabilir.
kendiniz getirmek istiyorsanız kıbrısa gidin 2 saat kalın geri gelin tr ye

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
13 pro al 12 pro Max yerine

Top Bottom