Arkadaşlar yurt dışından iphone 12 pro max getirtmeyi düşünüyorum bunu ücreti nedir kayıt pasaport ücreti ve kaç yıldan kaç yıla ve ne kadar tam bilmiyorum internetten de pek bulamadım bana acıklarsanız sevinirim teşekkürler
Hayır getirme İMEİ kayıt işlemci için 2000TL vermen gerekir kaçak yollarla İmei iPhone da olmuyor oluyor ama anakart değişimi gerekiyor android telefonlar alırsan kaçak yolla İmei değiştirip ucuz fiyata kayıt etmiş olursunArkadaşlar yurt dışından iphone 12 pro max getirtmeyi düşünüyorum bunu ücreti nedir kayıt pasaport ücreti ve kaç yıldan kaç yıla ve ne kadar tam bilmiyorum internetten de pek bulamadım bana acıklarsanız sevinirim teşekkürler
Kendi pasaportun ile getirirsen kendi adına olan hatları kullanabiliyorsun. Eğer imei kayıt ettireceksen yani pasaportla yaptırmaycaksan 2k imei kayıtArkadaşlar yurt dışından iphone 12 pro max getirtmeyi düşünüyorum bunu ücreti nedir kayıt pasaport ücreti ve kaç yıldan kaç yıla ve ne kadar tam bilmiyorum internetten de pek bulamadım bana acıklarsanız sevinirim teşekkürler
Hattım babamın adına pasaportum yokKendi pasaportun ile getirirsen kendi adına olan hatları kullanabiliyorsun. Eğer imei kayıt ettireceksen yani pasaportla yaptırmaycaksan 2k imei kayıt
Kaç tl uzatma işlemi ve fiziksel sim felan ne oluyor pasaporta kayıt zorunlumu bide9k ya almıştım amerıkadan 12 pro max 1 yıla yakın suredır kullanıyorum e sım+fızıksel sım olmak uzere toplam 6 ay kullandım gerı kalan 6 ay ıse sureyı uzattırıp devam ettım
pasaporta kayıt yaptırmadan kullanma şansım varmıdırYurtdışı cihazlarda kayıt parası 2732tl dir
Tr de garanti süresi 1 yıldır
Sadece telefonun fatura sahibi kendi adına hat takıp kullanabilir
Yani Kabaca yurtdışı almak mantıksız
Katılıyorum.Yurtdışı cihazlarda kayıt parası 2732tl dir
Tr de garanti süresi 1 yıldır
Sadece telefonun fatura sahibi kendi adına hat takıp kullanabilir
Yani Kabaca yurtdışı almak mantıksız
1 yıl geçerliymis oda bir yer bakıyormuş galibaKatılıyorum.
Sadece 2. cümleye düzeltme: Türkiye'de garanti geçersizdir.
Yetkili Apple servisleri bakmaz da getirten dükkanlar donanım sorunlarına karşı bazen garanti imkanı sunuyorlar kağıt üzerinde de olsa1 yıl geçerliymis oda bir yer bakıyormuş galiba
13 pro al 12 pro Max yerineArkadaşlar yurt dışından iphone 12 pro max getirtmeyi düşünüyorum bunu ücreti nedir kayıt pasaport ücreti ve kaç yıldan kaç yıla ve ne kadar tam bilmiyorum internetten de pek bulamadım bana acıklarsanız sevinirim teşekkürler