Neler Yeni

Yurtdışından kendi telefonum hariç 1 cihaz getirebilirmiyim

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kaan
arkadaşlar bişdiğiniz üzere en fazla 1 telefon getirebilirsiniz diye bir yasa çıktı bende 25 nisanda kıbrısa gideceğim ordan 16 pro almayı düşünüyorum şuandada elimde kayıtsız 13 var elimdeki telefonuda götüreceğim ve ordan 2 kayıtsız cihaxla dönüş yapacağım yani biri kapalı kutu biri kendi cihazım herhangi bir problem olurmu?

Logithx

80+ Bronze
Sıkıntı çıkadabilir çıkmayadabilir memura kalmış bir şey..

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntı çıkadabilir çıkmayadabilir memura kalmış bir şey..
peki yurt içi bir telefonla gitsem bir problem olurmu birtane kendi yurtiçi telefonum bird e kapalı kutu yd telefon sonuçta

Logithx

80+ Bronze
peki yurt içi bir telefonla gitsem bir problem olurmu birtane kendi yurtiçi telefonum bird e kapalı kutu yd telefon sonuçta
Kanun şu şekilde normalde bir telefon yani senin kendi kullandığı kişisel telefonun artı bir kapalı kutu telefon olunca bir sorun olmuyor ama bazı memurlar durumu zorlaştırabiliyor kullanmış olduğun kişisel telefonunda kayıtsız olduğu için bir sorun çıkarmı bilmiyorum..

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kaan
Kanun şu şekilde normalde bir telefon yani senin kendi kullandığı kişisel telefonun artı bir kapalı kutu telefon olunca bir sorun olmuyor ama bazı memurlar durumu zorlaştırabiliyor kullanmış olduğun kişisel telefonunda kayıtsız olduğu için bir sorun çıkarmı bilmiyorum..
işte ondan dolayı bende kayıtlı bir telefon götürmeyi planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide bu fatura istiyebiliyorlarmış 2.el cihazda düşünebilirim öyle nasıl olacak

Logithx

80+ Bronze
Yanında Türkiye kayıtlı telefon götür hattında senin üzerine olsun telefon senin kişisel eşyan kabul ediliyor ülkeye bir tane telefon sokma hakkın var alacağın telefonda yanında getirebiliyorsun..
bide bu fatura istiyebiliyorlarmış 2.el cihazda düşünebilirim öyle nasıl olacak
Faturası olması gerekiyor..

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kaan
Yanında Türkiye kayıtlı telefon götür hattında senin üzerine olsun telefon senin kişisel eşyan kabul ediliyor ülkeye bir tane telefon sokma hakkın var alacağın telefonda yanında getirebiliyorsun..
17 yaşında olmam birşeyi değiştirmez değilmi reşit değilim sonuçta bu 2. el telefonlar nasıl olacak onu çözemedim ben faturası yoksa napacağım

bunun cevabını önceki açtığınız konu da verdim neden bir daha açtınız?

Kaanwqade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Kaan
bunun cevabını önceki açtığınız konu da verdim neden bir daha açtınız?
hocam vergi alınır dediniz vergi alınma işi yokmuş ayrıca istediğim cevabı alamadım ve en iyi şekilde öğrenmek istiyorum kimse 50bin lirasını riske sokmak istemez değilmi :(

hocam vergi alınır dediniz vergi alınma işi yokmuş ayrıca istediğim cevabı alamadım ve en iyi şekilde öğrenmek istiyorum kimse 50bin lirasını riske sokmak istemez değilmi :(
tamam o konudan devam edin de ben niye vergi ödedim?

Top Bottom