M Metin26 80+ Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 14 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Metin Türk 5 Kasım 2022 #1 Sahibinden den parça sattım yurtiçi kargo ile teslim edicem parçayı ama parçayı benim mi paketlemem gerekiyor yoksa orda paketliyorlar mı ?
Sahibinden den parça sattım yurtiçi kargo ile teslim edicem parçayı ama parçayı benim mi paketlemem gerekiyor yoksa orda paketliyorlar mı ?
dost ayran 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,814 Dahası Reaksiyon skoru 1,807 Konum migros İsim babamrb 5 Kasım 2022 #2 sen evde kırılmasın diye paketle , orda poşet verirler poşete koyarsın
S Serdar Yabancı Değiliz 80+ Bronze Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1,107 Dahası Reaksiyon skoru 448 İsim Metin dal 5 Kasım 2022 #3 küçük malzemeyse ön paketleme yap zaten poşete sokuyorlar büyükse kutuya koy güzelce paketle kırılmayacak şekilde
küçük malzemeyse ön paketleme yap zaten poşete sokuyorlar büyükse kutuya koy güzelce paketle kırılmayacak şekilde
Y Ygtkrcaa 80+ Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 280 Dahası Reaksiyon skoru 171 İsim yiğit karaca 5 Kasım 2022 #4 Metin26 yazmış: Sahibinden den parça sattım yurtiçi kargo ile teslim edicem parçayı ama parçayı benim mi paketlemem gerekiyor yoksa orda paketliyorlar mı ? Devamı için tıklayın... ney sattınız ona göre hassa bir şeyse paketleyip verin
Metin26 yazmış: Sahibinden den parça sattım yurtiçi kargo ile teslim edicem parçayı ama parçayı benim mi paketlemem gerekiyor yoksa orda paketliyorlar mı ? Devamı için tıklayın... ney sattınız ona göre hassa bir şeyse paketleyip verin