Neler Yeni

Yurtiçikargo kargomu kaybetti

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Teknosa.com dan 5400tl ye telefon satın aldım 23.11.2022 tarihinde. Ürünü yurtiçikargo ya verdiler. Kargocular 3. Gününde dağıtıma çıkardılar kargom gelmedi normal karşıladım. 4. Gün ise sabah baktım attıkları linkte teslim edilmiş yazıyor aradım sordum sisteme yanlış girdiklerini kargomun kayıp olduğunu bulunursa yarın ilk dağıtımda teslim edileceğini söylediler tamam dedim ve yine gelmedi. Tekrar aradım kaybolduğunu para iadesi yapıcaklarını söyledir ama şöyle bir durum var 5400tl ye aldığım telefon şimdi 5700tl olmuş ve bir ihtimal belki kargom bulunabilir söyledi. Para iadesi de 1 veya 2 hafta sürüyor. Beklemek dışında elimden başka bir şey gelebilir mi?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Ben Yurtiçi kargo şubesine gitmiştim; oradaki bir müşteri telefon gönderecekti, çalışan faturası var mı dedi, adam yok dedi. Çalışan dedi ki fatura olmazsa hasar kaskosu yapamayız telefon kargoda kırılırsa başına bir şey gelirse bizden değil demişti.

Yani telefon sıfır olduğu için şuan kasko kapsamında. Kaskoda kaybolduğu zaman iade mi yapıyorlar yoksa yeni telefon mu veriyorlar bilmiyorum ama sen ya iade ya telefonu geri alacaksın. Beklemek dışında elinden başka bir şey gelmez şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo bulunamazsa bu forma bakabilirsin

Son düzenleme:

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Yurtiçi kargo şubesine gitmiştim; oradaki bir müşteri telefon gönderecekti, çalışan faturası var mı dedi, adam yok dedi. Çalışan dedi ki fatura olmazsa hasar kaskosu yapamayız telefon kargoda kırılırsa başına bir şey gelirse bizden değil demişti.

Yani telefon sıfır olduğu için şuan kasko kapsamında. Kaskoda kaybolduğu zaman iade mi yapıyorlar yoksa yeni telefon mu veriyorlar bilmiyorum ama sen ya iade ya telefonu geri alacaksın. Beklemek dışında elinden başka bir şey gelmez şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kargo bulunamazsa bu forma bakabilirsin
Teşekkür ederim

Top Bottom