Nezha
80+ Bronze
yarış oyununda sıkıntımız yok ya nfs baba baba yetiyor eyvallah
nfs ile aynı kategoride sayamayız araba yarışı dedim ama çok çeşitli araba yarışları var içinde
yarış oyununda sıkıntımız yok ya nfs baba baba yetiyor eyvallah
1 kişinin sistemi kötü kalanımız oynarız. 3. yoldan lan üzerinen oynayabiliyor muyuz fikrin var mıdır?kesinlikle the forest biraz kasar ama dehşet zevkli
bu oyunda kavga çıkar
nfs ile aynı kategoride sayamayız araba yarışı dedim ama çok çeşitli araba yarışları var içinde
reis lan üzerinden dying light oynayabiliyor muyuz? ayrıca korsan olsa landan oynanır mı fikrin var mıdır? 2 steam hesabımda dying light var da kalan 2 kişi para vermez oyuna ondan dolayı mecbur korsan soruyorum.
nfs ile aynı kategoride sayamayız araba yarışı dedim ama çok çeşitli araba yarışları var içindem
yani google internete dying light lan party videoları var oynuyorlar. Ama ben hiç oynamadığımdan bilmiyorum.reis lan üzerinden dying light oynayabiliyor muyuz? ayrıca korsan olsa landan oynanır mı fikrin var mıdır? 2 steam hesabımda dying light var da kalan 2 kişi para vermez oyuna ondan dolayı mecbur korsan soruyorum.
eyvallah crackli lan deneyen göremedim de sorayım dedim l4d vard
yani google internete dying light lan party videoları var oynuyorlar. Ama ben hiç oynamadığımdan bilmiyorum.
Dying light demişken left 4 dead de oynanabilir aklıma yeni geldi.