- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla tek daha rahat olurdu otel odası gibi ama puanlar korkutuyor hocamo zaman hangisi rahatsa oraya gidin hocam 2. kişiyle rahat anlaşırsanız sıkıntı olmaz
valla tek daha rahat olurdu otel odası gibi ama puanlar korkutuyor hocamo zaman hangisi rahatsa oraya gidin hocam 2. kişiyle rahat anlaşırsanız sıkıntı olmaz
valla bilemiyorum hocam int konusu sıkıntı ise bilememvalla tek daha rahat olurdu otel odası gibi ama puanlar korkutuyor hocam
ama hocam beklentide önemli ben yurtta kalırken ben yemeklerden bir yere bile yiyemedim ama benim dışında birkaç kişi dışında şikayetçe değildi ben ağıma bile süremiyordum beklenti yüksekse yorum kötü oluyorvalla tek daha rahat olurdu otel odası gibi ama puanlar korkutuyor hocam
yani acikcasi beklentim cok yuksek degil hem internet hem yemek idare etse de yeter ama o derecede mi bilemiyorum iste sorun bayaama hocam beklentide önemli ben yurtta kalırken ben yemeklerden bir yere bile yiyemedim ama benim dışında birkaç kişi dışında şikayetçe değildi ben ağıma bile süremiyordum beklenti yüksekse yorum kötü oluyor
benimki çok farklı bir seviyeydi hocam yaani benim yurt aşırı kötüydü zaten 1.2 puanlı falan yanılmıyorsam çok aşırı seçici değilseniz sıkıntı olmaz hocamyani acikcasi beklentim cok yuksek degil hem internet hem yemek idare etse de yeter ama o derecede mi bilemiyorum iste sorun baya
hocam vaktiniz varsa özelden iki yurdu da atsam bi bakma şansınız olur mu yorum falan böyle bibenimki çok farklı bir seviyeydi hocam yaani benim yurt aşırı kötüydü zaten 1.2 puanlı falan yanılmıyorsam çok aşırı seçici değilseniz sıkıntı olmaz hocam
atın hocamhocam vaktiniz varsa özelden iki yurdu da atsam bi bakma şansınız olur mu yorum falan böyle bi