Neler Yeni

Yürürken Ayakların Dışa Dönük Olması Askerlik Muafiyeti Sebepi Midir?

Yürürken ayaklarımın normalden daha fazla dışa dönük ve bu durumla ilgili bir doktora başvurdum. Yapılan muayene sonucunda, kalçamın dışa dönük olduğu teşhis edildi. Bu durumun, Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği'ne göre askerlikten muafiyet sebebi olup olmadığını merak ediyorum. Benzer bir durumu yaşayan veya konu hakkında bilgi sahibi olanların görüş ve önerilerini bekliyorum.

Teşekkürler.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Onur
Askerlik yapmana engel mi? Yürürken sorun yaşıyor musun? Koşarken?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan Demirtaş
Aynen muhtemelen alırlar ama pek bir şey yaptırmazlar askerde sana

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Diyarhan
Sağlık testinde uzun tempoda duramıyorum dersen muaf olabilirsin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağlık testinde uzun tempoda duramıyorum dersen muaf olabilirsin.
Öncelikle teşekkür ederim. Uzun tempodan kastettiğiniz, ayakta uzun süre duramama mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğitimden muaf olursun bu kadar basit.
Tsk sağlık yönetmeliğindeki maddelerden bazıları rahatsızlığımla uyuşmasından dolayı meseala hareket kısıtlığı ile ilgili kaynaklı madde ,benzeri bir durum yaşayan varmı diye sormuştum yanıtınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen muhtemelen alırlar ama pek bir şey yaptırmazlar askerde sana
Tsk sağlık yönetmeliğindeki maddelerden bazıları rahatsızlığımla uyuşmasından dolayı meseala hareket kısıtlığı ile ilgili kaynaklı madde ,benzeri bir durum yaşayan varmı diye sormuştum yanıtınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:

Hagdehn

80+
Yürürken ayaklarımın normalden daha fazla dışa dönük ve bu durumla ilgili bir doktora başvurdum. Yapılan muayene sonucunda, kalçamın dışa dönük olduğu teşhis edildi. Bu durumun, Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği'ne göre askerlikten muafiyet sebebi olup olmadığını merak ediyorum. Benzer bir durumu yaşayan veya konu hakkında bilgi sahibi olanların görüş ve önerilerini bekliyorum.

Teşekkürler.
Eğer Açınız fazla ise alabilirsiniz.

Clayz

80+ Silver

Teşekkürler.
muaynede sorunlarını soylersen daha cok yanı uzun sure ayakta durunca yuruyunce agrı oluyo dıye muaf olursun onun dısında aynı sorun bendede var bır donem fızık tedavıye gıttım sonra fızık tedavı gunum bıttı doktorum cok agrım olursa amelıyat olsam ıyı olucagını soyluyo ama agrım eskıden vardı suan agrı olmadıgı ıcın amelıyat yapmak ıstemıyo bu arada mumkun oldukca ayagını normal atmaya calıs alıstırma bır ara sureklı sol ayagımı yanı sorunlu olan ayagımı baya dısarı atıyodum ordek gıbı yuruyodum :D baya zor duz yurumeye alıstım huy edınmıstı cunku belırtmek ıstedım ve gecmıs olsun

muaynede sorunlarını soylersen daha cok yanı uzun sure ayakta durunca yuruyunce agrı oluyo dıye muaf olursun onun dısında aynı sorun bendede var bır donem fızık tedavıye gıttım sonra fızık tedavı gunum bıttı doktorum cok agrım olursa amelıyat olsam ıyı olucagını soyluyo ama agrım eskıden vardı suan agrı olmadıgı ıcın amelıyat yapmak ıstemıyo bu arada mumkun oldukca ayagını normal atmaya calıs alıstırma bır ara sureklı sol ayagımı yanı sorunlu olan ayagımı baya dısarı atıyodum ordek gıbı yuruyodum :D baya zor duz yurumeye alıstım huy edınmıstı cunku belırtmek ıstedım ve gecmıs olsun
Öncelikle teşekkür ederim.
Ayağımda, çukur tabanlık ve dönüklükten kaynaklı olarak uzun süreli durmalarda ağrı meydana geliyor. Ara sıra sırtıma da vuruyor. Ortopedi doktoruna gittim, bana ameliyattan başka bir yolun olmadığını söyledi.
Normal yürümeye çalıştığımda ise basınç oluşuyor ve bu sefer ağrı yayılıyor. Dönüklük her iki ayakta da var. Düz yürümeye çalıştığımda, 2-3 adım sonra basınç noktasında ağrılar nedeniyle tekrar dönüklük oluyor.
Size de geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,091
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom