Neler Yeni

Yürürken Ayakların Dışa Dönük Olması Askerlik Muafiyeti Sebepi Midir?

Clayz

80+ Silver
Öncelikle teşekkür ederim.
Ayağımda, çukur tabanlık ve dönüklükten kaynaklı olarak uzun süreli durmalarda ağrı meydana geliyor. Ara sıra sırtıma da vuruyor. Ortopedi doktoruna gittim, bana ameliyattan başka bir yolun olmadığını söyledi.
Normal yürümeye çalıştığımda ise basınç oluşuyor ve bu sefer ağrı yayılıyor. Dönüklük her iki ayakta da var. Düz yürümeye çalıştığımda, 2-3 adım sonra basınç noktasında ağrılar nedeniyle tekrar dönüklük oluyor.
Size de geçmiş olsun.
tesekkur ederım umarım problemın ılerleyen zamanlarda cozulur

Clayz

80+ Silver

SerkanK.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Serkan karakaya
Yürürken ayaklarımın normalden daha fazla dışa dönük ve bu durumla ilgili bir doktora başvurdum. Yapılan muayene sonucunda, kalçamın dışa dönük olduğu teşhis edildi. Bu durumun, Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Yeteneği Yönetmeliği'ne göre askerlikten muafiyet sebebi olup olmadığını merak ediyorum. Benzer bir durumu yaşayan veya konu hakkında bilgi sahibi olanların görüş ve önerilerini bekliyorum.

Teşekkürler.
Askerlikten muaf olurmusun sanmam ama en kotu elinde dr raporu olsun askere giderken. Komutan gosterir uzun egitim,hareket gibi seylerden muaf eder seni. Elinde olmazsa rapor orda cikartman cok zor olur.

Top Bottom