Batuw
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,085
- İsim
- Batuhan
- İlgilendiği Kategoriler
- Ekran Kartları
AdımPara
AdımPara; adımlarını AdımPara’ya dönüştürüp, uygulama içi mağazadan AdımPara’nla dilediğin ürünü alabileceğin bir adımsayar uygulamasıdır.
www.adimpara.com
Öncelikle uygulamada tonla seçenek mevcut ne ararsanız var steam cüzdan kodları bile ben günde ort 10k adım atıyorum ve tahminimce 1 ay sonra en geç hiç bir şey yapmadan 50 TL cüzdan kodu almış olacağım eğer biraz daha biriktirmek isterseniz akıllı saat Bluetooth kulaklık bir sürü şey kazanabilirsiniz referans kodumu kullanmak istemiyorsanız play store a adım para yazarak indirebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dikkatimi çekenler ekstra olarak 20 ve 50 TL'lik Steam cüzdan kodlari vp rp uc flnda varAdımPara
AdımPara; adımlarını AdımPara’ya dönüştürüp, uygulama içi mağazadan AdımPara’nla dilediğin ürünü alabileceğin bir adımsayar uygulamasıdır.www.adimpara.com
Öncelikle uygulamada tonla seçenek mevcut ne ararsanız var steam cüzdan kodları bile ben günde ort 10k adım atıyorum ve tahminimce 1 ay sonra en geç hiç bir şey yapmadan 50 TL cüzdan kodu almış olacağım eğer biraz daha biriktirmek isterseniz akıllı saat Bluetooth kulaklık bir sürü şey kazanabilirsiniz referans kodumu kullanmak istemiyorsanız play store a adım para yazarak indirebilirsiniz
Ekler
Son düzenleme: