Neler Yeni

Yürüyerek para kazanma Stepn

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Bu uygulamayı kullanıp kazanan var mı ve şuan almak mantıklı mı?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
:) boş işler bunlar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
bu tarz şeyleri yan iş olarak düşünün hocam paranız varsa deneyin bi ara kazandırıyordu, ama maliyetide var baya

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
bu tarz şeyleri yan iş olarak düşünün hocam paranız varsa deneyin bi ara kazandırıyordu, ama maliyetide var baya
Bu orkunun reklamını yaptığı ayakkabı alıp yurudugunuzde para kazandığımız uygulama mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Bu orkunun reklamını yaptığı ayakkabı alıp yurudugunuzde para kazandığımız uygulama mi?
aynen, kazandırdığı doğru ama baya para basmak lazım anca o şekilde kazanıyorsun, ucuz ayakkabılar keklik avı gibi bi şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynen, kazandırdığı doğru ama baya para basmak lazım anca o şekilde kazanıyorsun, ucuz ayakkabılar keklik avı gibi bi şey
o kadar yatırım yapılacaksa da başka bir şieye yatırım yapmak daha mantıklı bence

o kadar yatırım yapılacaksa da başka bir şieye yatırım yapmak daha mantıklı bence
ki yürümek de değil koşmak lazım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
orda en iyi ayakkabıları almadan kazanmak çok zorki hocam çünkü ucuz ayakkabbıların adım sayısı az

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
orda en iyi ayakkabıları almadan kazanmak çok zorki hocam çünkü ucuz ayakkabbıların adım sayısı az
bende onu diorum zaten hocam, o yüzden paran yoksa ve para kazanma umudu ile giriyorsan hiç girme daha iyi

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bu uygulamayı kullanıp kazanan var mı ve şuan almak mantıklı mı?
Böyle saçma sapan ponzi uygulamaları kullanmayın. 1 yıl önce ilk girenler birkaç ay ekmeğini yedi sadece. İlk çıktığında kendi coini olan GST 9 Dolarlardan 0.018 civarlarında yani %99.60 düştü. Ayakkabı fiyatları zaten sürekli düşüyor galiba 1 yıl önce en düşük 1000-1500 dolardı şu an kaç bilmiyorum.
Çiftlikbank = StepN

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Merak ettiğimden soruyorum ve bu aralar çok fazla reklamını gördüm. Bu tarz şeyleri almaktansa daha farklı yerlere para yatırmamın mantıklı olduğunu biliyorum.
Böyle saçma sapan ponzi uygulamaları kullanmayın. 1 yıl önce ilk girenler birkaç ay ekmeğini yedi sadece. İlk çıktığında kendi coini olan GST 9 Dolarlardan 0.018 civarlarında yani %99.60 düştü. Ayakkabı fiyatları zaten sürekli düşüyor galiba 1 yıl önce en düşük 1000-1500 dolardı şu an kaç bilmiyorum.
Çiftlikbank = StepN
bende onu diorum zaten hocam, o yüzden paran yoksa ve para kazanma umudu ile giriyorsan hiç girme daha iyi
:) boş işler bunlar
yok ya kazandırmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,290
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom