yok ya kazandırmaz.Bu uygulamayı kullanıp kazanan var mı ve şuan almak mantıklı mı?
Bu orkunun reklamını yaptığı ayakkabı alıp yurudugunuzde para kazandığımız uygulama mi?bu tarz şeyleri yan iş olarak düşünün hocam paranız varsa deneyin bi ara kazandırıyordu, ama maliyetide var baya
aynen, kazandırdığı doğru ama baya para basmak lazım anca o şekilde kazanıyorsun, ucuz ayakkabılar keklik avı gibi bi şeyBu orkunun reklamını yaptığı ayakkabı alıp yurudugunuzde para kazandığımız uygulama mi?
o kadar yatırım yapılacaksa da başka bir şieye yatırım yapmak daha mantıklı benceaynen, kazandırdığı doğru ama baya para basmak lazım anca o şekilde kazanıyorsun, ucuz ayakkabılar keklik avı gibi bi şey
ki yürümek de değil koşmak lazımaynen, kazandırdığı doğru ama baya para basmak lazım anca o şekilde kazanıyorsun, ucuz ayakkabılar keklik avı gibi bi şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar yatırım yapılacaksa da başka bir şieye yatırım yapmak daha mantıklı bence
orda en iyi ayakkabıları almadan kazanmak çok zorki hocam çünkü ucuz ayakkabbıların adım sayısı azaynen, kazandırdığı doğru ama baya para basmak lazım anca o şekilde kazanıyorsun, ucuz ayakkabılar keklik avı gibi bi şey
bende onu diorum zaten hocam, o yüzden paran yoksa ve para kazanma umudu ile giriyorsan hiç girme daha iyiorda en iyi ayakkabıları almadan kazanmak çok zorki hocam çünkü ucuz ayakkabbıların adım sayısı az
Böyle saçma sapan ponzi uygulamaları kullanmayın. 1 yıl önce ilk girenler birkaç ay ekmeğini yedi sadece. İlk çıktığında kendi coini olan GST 9 Dolarlardan 0.018 civarlarında yani %99.60 düştü. Ayakkabı fiyatları zaten sürekli düşüyor galiba 1 yıl önce en düşük 1000-1500 dolardı şu an kaç bilmiyorum.Bu uygulamayı kullanıp kazanan var mı ve şuan almak mantıklı mı?
Böyle saçma sapan ponzi uygulamaları kullanmayın. 1 yıl önce ilk girenler birkaç ay ekmeğini yedi sadece. İlk çıktığında kendi coini olan GST 9 Dolarlardan 0.018 civarlarında yani %99.60 düştü. Ayakkabı fiyatları zaten sürekli düşüyor galiba 1 yıl önce en düşük 1000-1500 dolardı şu an kaç bilmiyorum.
Çiftlikbank = StepN
bende onu diorum zaten hocam, o yüzden paran yoksa ve para kazanma umudu ile giriyorsan hiç girme daha iyi
orda en iyi ayakkabıları almadan kazanmak çok zorki hocam çünkü ucuz ayakkabbıların adım sayısı az
boş işler bunlar
yok ya kazandırmaz.