Yuzarsifullah
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 43
- İsim
- Yusuf Benal
- Bütçe
- 100
Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim, yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın. Arkadaşlar yüzümdeki sivilceler için bir sabun kullanıyorum. Belki bilirsiniz bu gano excel in keçi sütlü sabunu var. Onu sadece yüzüme kullanıyorum ama yüzümün her yerine kullanıyorum. Onu kullandığımda nemlendiricide kullanmam gerekiyor. Nemlendirmesi içinde keçi sütlü sabunu kullandıktan hemen sonra gratisten aldığım avokado yağlı nemlendirici sabunu kullanıyorum. Keçi sütlü sabunu ve nemlediri sabunu yüzüme elimle uyguluyorum. Bunun için bir alet önerebilir misiniz, sabunu yüzüme sürdüğümde o alet ile yüzüme sabunu yedireyim. Bütçem 100tl civarında. Birde ben bu keçi sütlü sabunu yüzüme uygulayıp 1 saat bekletip iyice duruladıktan hemen sonra nemlendirici sabunu uygulayıp 2-3 dakika bekletip onuda duruluyorum, yanlışım var mı? Birde şunu ekliyeyim ben 1-2 haftadır kullanıyorum faydasını gördüm. Yüzüm beyazlaştı iyice, sivilceler ve siyah noktalarada iyi geldi. Biliyorum çok uzattım, kusuruma bakmayın, tek seferde tüm sorumu yazayım dedim.