🔥İndirim Yüzde 15 indirimli Rainbow Six Siege

Konuyu açana kızgın attın çektin. Loglardan görünür merak etme.
Ünlemli falanda konuştun, düzgünce uyarsan ne kaybedersin? Moderatör uyarır zaten.
Kızgın evet? Anlasın diye yapmak çok mu garip? Burası zaten bir forum satış yeri değil. Gelen insanlara ilk forumda kurallar konusu çıkıyor. Okumadan geçiyorlar burada satış yapıyorlar, kızma işareti attım o yüzden? Onun dışında mesajımda da hiçbir şey yok.

Kızgın evet? Anlasın diye yapmak çok mu garip? Burası zaten bir forum satış yeri değil. Gelen insanlara ilk forumda kurallar konusu çıkıyor. Okumadan geçiyorlar burada satış yapıyorlar, kızma işareti attım o yüzden? Onun dışında mesajımda da hiçbir şey yok.
Kızgın atarsan yanlış anlaşılacaktır tabi ki
Genelde bu tarz durumlarda üzgün atmak daha doğru oluyor ve genelde de üzgün atılıyor

Kızgın atarsan yanlış anlaşılacaktır tabi ki
Genelde bu tarz durumlarda üzgün atmak daha doğru oluyor ve genelde de üzgün atılıyor
Dostum ben üzülmedimki kızdım. Forumda kurallar bölümü açılıyor ilk üye olunduğunda, onu bile okumuyor? O yüzden kızıyorum. Küçük şeylerden bile linç yapabilecek insanlar var. Dediğim basit.

Dostum ben üzülmedimki kızdım. Forumda kurallar bölümü açılıyor ilk üye olunduğunda, onu bile okumuyor? O yüzden kızıyorum. Küçük şeylerden bile linç yapabilecek insanlar var. Dediğim basit.
İşte o da diyor ki kızmana(linçlemene) gerek yok direk kızgın atmadan söyleseydin anlayabilirdi

İşte o da diyor ki kızmana(linçlemene) gerek yok direk kızgın atmadan söyleseydin anlayabilirdi
Kızgın atmak linçlemek mi demek? Linç etmek laf ile olur. Ben mesajımda kızgınlığım bile belirtmedim. Ünlem koyduğum için linç yedim arkadaş tarafından. Zaten kızdığım bir şeye niye kızgın atmayayım. İnsanlar daha kuralları okumadan zart diye giriyor. Kurallar orada tablo olsun diye mi yapıldı. Neyse bir daha tekrarlayarak mesajimda da bir sey olmadığımı söyleyeyim.

Dostum ben üzülmedimki kızdım.
Kızgın atmak linçlemek mi demek? Linç etmek laf ile olur. Ben mesajımda kızgınlığım bile belirtmedim. Ünlem koyduğum için linç yedim arkadaş tarafından. Zaten kızdığım bir şeye niye kızgın atmayayım. İnsanlar daha kuralları okumadan zart diye giriyor. Kurallar orada tablo olsun diye mi yapıldı. Neyse bir daha tekrarlayarak mesajimda da bir sey olmadığımı belirteyim.
Hocam üstte attığım mesajda üzülmedim ki kızdım demişsiniz o arkadaşta diyor ki kızmanıza gerek yok kızgın atmak vs yerine direk sadece açıklasaydınız olurdu

Artık mesaj yazmasanız da konu ana sayfadan gitse?

Hocam üstte attığım mesajda üzülmedim ki kızdım demişsiniz o arkadaşta diyor ki kızmanıza gerek yok kızgın atmak vs yerine direk sadece açıklasaydınız olurdu
Dostum bir kez daha söylüyorum ve bu saçma konuyu uzatmak istemiyorum. İnsanlar kurallar bölümünü bakmamasına direk geçmesine kızıyorum. O yüzden mesaja kızdım. Mesajımda da arkadaşa düzgün bir üslup ile açıkladım. Yani kimse bana gelip burada kızdığım bir mevzuya laf atıp linclemeye çalışamaz.

Geri