Neler Yeni

yüzme havuzları açık mıdır?

Squex

80+ Silver
Ben normalde halkalı yüzme havuzunda havuza gider yüzerdim aylık parasını verip. Şuan açık mı değil mi bilmiyorum aradığım da açmıyorlar teli. Bir haber falan yayınlandı böyle belediyenin havuzları açılıyor koronada diye?

Gorkemslx

80+
Bilmiyorum ama bizim masa tenisi kursu açılıyor yavaştan büyükşehir de temmuzda açıyor yani bence oda açılır yavaştan veya su sporu olduğu için açılmaya da bilir bence bi ara sor

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ama bizim masa tenisi kursu açılıyor yavaştan büyükşehir de temmuzda açıyor yani bence oda açılır yavaştan veya su sporu olduğu için açılmaya da bilir bence bi ara sor
bende onu merak ediyorum sonuçta gidince maskeli yüzecek halimiz yok o yüzden diğer sporlar açılsa da yüzme açılmayabilir onu öğrenmek istedim ama ulaşamıyorum belki öğle arasındadırlar.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Bizim buradaki havuzlar corona vesilesiyle hala kapalı ne zaman açılır bilmiyorum

Squex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu pazartesi kabine toplantısı ile açılabilir mi peki?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bu pazartesi kabine toplantısı ile açılabilir mi peki?
1 Temmuzda açılacak acılırsa daha erken değil ama suanki sartlarda acılabilir zira plajlar acık? (Değil mi?)
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 Temmuzda açılacak acılırsa daha erken değil ama suanki sartlarda acılabilir zira plajlar acık? (Değil mi?)
Öte yandan kapalı yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonları, nargile salonu/kafeleri ile gazino, taverna, birahane gibi iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmesine devam edilecektir.

Top Bottom