Hartiası dahil mi değil mi onu da öğren. Bazı firmalar içlerinden haritayı alıyorlar. Okuyacaksan kesinlikle değer günümüzz şartlarında bu kadar fiyat olması gayet normal. 2. el olarakda bakabilirsin.
Kitapları ikinci el olarak almak istemiyorum.Hartiası dahil mi değil mi onu da öğren. Bazı firmalar içlerinden haritayı alıyorlar. Okuyacaksan kesinlikle değer günümüzz şartlarında bu kadar fiyat olması gayet normal. 2. el olarakda bakabilirsin.
Tolkien hayranı değilim. Sadece Yüzüklerin Efendisi kitabını merak ediyorum.Tolkien hayranıysan ve okumadıysan ucu ucuna değer. 300 vermem mesela ben ucundan alınabilir bir kitap diye düşünüyorum
Şans verebilirsin sürükleyici bir roman işte 264 TL eder büyük bir kitap. Bende Tolkien hayranı değilim bu yüzden söyledim bunu.Tolkien hayranı değilim. Sadece Yüzüklerin Efendisi kitabını merak ediyorum.
Benim tolkien hayranı olmamamın sebebi hiçbir kitabını okumamış olmam.Şans verebilirsin sürükleyici bir roman işte 264 TL eder büyük bir kitap. Bende Tolkien hayranı değilim bu yüzden söyledim bunu.
Kanka ben okudum, filmlerini izlediysen eğer onda hiç yer almayan farklı detayların bulunduğu bir kitap işte filmin geniş hali. Birçok karakteri daha yakından tanıyorsun. Şans ver istersen ne diyim karar seninBenim tolkien hayranı olmamamın sebebi hiçbir kitabını okumamış olmam.
Koleksiyon olsun diye sırf bende var diye alıp kitaplığına koyup sunum yapmayı seven çok varlık olduğu için söyledim.Kitapları ikinci el olarak almak istemiyorum.
Hem okuyacaksan değer ne demek? Okumayacağım kitabı niye alayım?