Neler Yeni

Yüzüklerin Efendisi Sauron Haklımı ?

Sauron haklımı

• Hayır

Oylar: 40 51.3%
  • Evet

Oylar: 24 30.8%
  • Çekimser

Oylar: 14 17.9%

• Oy kullanan toplam üye
    78
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ Tartışılmasız günümüzde en etkili fantastik edebi romandır.
J.R.R. Tolkien evrenini çok sevsemde bazı durumlar hoşuma gitmiyor.

Sauron un davasını haklı görüyorum şahsen ben, Abi evrende (Arda) hemen hemen tüm mairlara istediği görevler veriliyor Sauron un istediği yönetici olmak isityor. Valar Sauron a istediği yöneticiliği vermeyince, Melkor ona yöneticilik vadediyor tarafına çekiyor.
Son savaşta Tüm Valarlara karşı Tek Melkor savaşıyor Melkor kaybediyor çok adil bir savaş değil. Melkor kaybedince Sauronda kaybediyor.
Melkora çok feci bir ceza veriyorlar üstene Sauron a teslim ol yargılan diye tebliğde bulunuyorlar. ee Sauron Melkoru feci bir şekilde cezalandığını bildiği için banada aynısını yaparlar korkusuyla yargılanmayı reddediyor.
Ardada(Dünyada) yöneticilik yapabileceği orta dünyaya yerleşiyor. Sauron ortadünyada kan döküyüm her kezi öldürüyüm diye ortaya çıkmıyor.Valar ın daha önce vermediği yöneticiliği kendi emeği ile almak için uğraşıyor. Onun için bu davada Sauron bir noktada haklı bence. Bu arada peter jackson filimlerinde Sauron çok cool değilmi ya gürzüyle bir koyunca Allahına ulaştırıyor. Aynı şekilde Witch King de çok cool. benim gibi görece kötü tarafı tutan varmı acaba onu çok merak ediyorum.
Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzüğü Dizisi Hakkında neler düşünüyorsunuz bu arada

Yorum ve Oylamaya katılmanızı bekliyorum

Son düzenleme:

YazılımKafa

80+ Silver

Sauron un davasını haklı görüyorum şahsen ben, Abi evrende (Arda) hemen hemen tüm mailara istediği görevler veriliyor Sauron un istediği yönetici olmak isityor. Valar Sauron a istediği yöneticiliği vermeyince, Melkor ona yöneticilik vadediyor tarafına çekiyor.
Son savaşta Tüm Valarlara karşı Tek Melkor savaşıyor Melkor kaybediyor çok adil bir savaş değil. Melkor kaybedince Sauronda kaybediyor.
Melkora çok feci bir ceza veriyorlar üstene Sauron a teslim ol yargılan diye tebliğde bulunuyorlar. ee Sauron Melkoru feci bir şekilde cezalandığını bildiği için banada aynısını yaparlar korkusuyla yargılanmayı reddediyor.
Ardada(Dünyada) yöneticilik yapabileceği orta dünyaya yerleşiyor. Sauron ortadünyada kan döküyüm her kezi öldürüyüm diye ortaya çıkmıyor.Valar ın daha önce vermediği yöneticiliği kendi emeği ile almak için uğraşıyor. Onun için bu davada Sauron bir noktada haklı bence. Bu arada peter jackson filimlerinde Sauron çok cool değilmi ya gürzüyle bir koyunca Allahına ulaştırıyor. Aynı şekilde Witch King de çok cool. benim gibi görece kötü tarafı tutan varmı acaba onu çok merak ediyorum.
Sauron haklı değil ama uzun uzun tartışmakta istemem. Diziye gelince 10 üzerinden 5 6 falan anca. Hiç iyi değildi bence. İyi olan çok nadir kısımları vardı. Ama hikayeyi düzgün anlatmadılar. Ayrıca 10 bölümden 8 e düştüğü için son bölüm çok sıkışıktı. Hobbitleri uzun uzun gösteriyorlar güç yüzüklerine gelince 10 dk da yaptık bitti oluyor.

Knispel

80+ Bronze

Sauron un davasını haklı görüyorum şahsen ben, Abi evrende (Arda) hemen hemen tüm mailara istediği görevler veriliyor Sauron un istediği yönetici olmak isityor. Valar Sauron a istediği yöneticiliği vermeyince, Melkor ona yöneticilik vadediyor tarafına çekiyor.
İstediği yöneticiliği iyi bir şey yapmak için istemiyor diğerlerini hükmü altına almak için yöneticilik istiyor ve valar bu yüzden reddediyor. Diziye bakınca sauronu biraz iyimser yapmışlar ama hiç öyle bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sauron Hükmü altındaki doğu topraklarındaki insanlara ne yapmış peki hangibirine kötü bir şey yapmış, Peki Vaların güney deki insanları dışlamasına ne demeli

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

kitabını okumadım ama filminin ağır fanıyım sauronu haklı buluyorum

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Dizinin orijinal filmleriyle çok çelişen noktaları var. Dizi tamamiyle hayal kırıklığı, vasat.

Konuya da Spoiler olarak bilgi ekleyin. İzlemeyenler için kötü bir şey :)

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sauron haklı değil ama uzun uzun tartışmakta istemem. Diziye gelince 10 üzerinden 5 6 falan anca. Hiç iyi değildi bence. İyi olan çok nadir kısımları vardı. Ama hikayeyi düzgün anlatmadılar. Ayrıca 10 bölümden 8 e düştüğü için son bölüm çok sıkışıktı. Hobbitleri uzun uzun gösteriyorlar güç yüzüklerine gelince 10 dk da yaptık bitti oluyor.
Evrene o kadar hakim bir insan değilim. Sadece filmleriniz izlemiştim. Son bölümde bir çok şey havada kaldı. Güç yüzüklerini çok çok hızlı geçip hobbitleri dediğiniz gibi anlamsız çok uzattılar.

YazılımKafa

80+ Silver
Evrene o kadar hakim bir insan değilim. Sadece filmleriniz izlemiştim. Son bölümde bir çok şey havada kaldı. Güç yüzüklerini çok çok hızlı geçip hobbitleri dediğiniz gibi anlamsız çok uzattılar.
Maalesef. Çok daha iyi olabilirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Sauron un bu kadar göz göre göre o kişi çıkması bence hataydı. Sürpriz bir kişi ya da gösterilmeyen biri olabilirdi.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Maalesef. Çok daha iyi olabilirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Sauron un bu kadar göz göre göre o kişi çıkması bence hataydı. Sürpriz bir kişi ya da gösterilmeyen biri olabilirdi.
Ben onun sauron olduğunu anlamamıştım yani benim için 8. bölümde kesinleşti 😂

YazılımKafa

80+ Silver
Ben onun sauron olduğunu anlamamıştım yani benim için 8. bölümde kesinleşti 😂
Knk çok bariz gösterdiler özelliklerini. İnsan biraz gizem yaratır. O yüzden zaten inceleme kanallarında bizi kandırmak için öyle yapıyorlar tarzı konuştular. Kimse bu kadar bariz olacağını düşünmemişti

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
uğur demirel
Alt yapıyı kabloları caldilar izlemeyemiyom abonelik boşa gidiyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
1 milyar bütçe ile yapılan dizide Sauron`u Annatar olarak görememek büyük fiyasko. Celebrimbor`u da Halbrand`ın her dediğine aa evet, aa haklısın diyen bir ıq`suz olarak göstermeleri de ayrı fiyasko. Dizi çok kötüydü, ne yazık ki. Bari ana hikayeden çıktılar, alternatif evren yapıp Sauron, Galadriel arasında gerçekleşen romantizm dizisine döndürseler daha iyi. En azından dizide yakışıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,602
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom