Merhabalar bugün yüzüm omuzlarıma kadar yandı boynum dahil acile gittik bı aşı vurdular pansuman cart curt yüzüm halen yanıyor ne yapmam lazım ama resmen her tarafını bezle sardılar yarın da pansumana gel diyorlar ama yüzüm alev alev
Hocam güneş enerjisi deki sıcak su biz tesisatciyiz su üsteme patladı artık kaç derece bilmiyorum ama sen düşün sabahdan beri güneşin altında yatıyor ben panele bile dokunamadım çıplak ellenasıl yaktın geçmiş olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayağıma caydanlık suyu döküldü 1 hafta acıdı , yanması 3 gün sürdü
off o acıyı düşünemiyorum birtane silverdin sür o acıyı alıyor birazda olsaHocam güneş enerjisi deki sıcak su biz tesisatciyiz su üsteme patladı artık kaç derece bilmiyorum ama sen düşün sabahdan beri güneşin altında yatıyor ben panele bile dokunamadım çıplak elle
offf geçmiş olsun. kaliteli yanık kremi kullan, doktora de en iyisinden yazsin. iz kalmasın yüzündeHocam güneş enerjisi deki sıcak su biz tesisatciyiz su üsteme patladı artık kaç derece bilmiyorum ama sen düşün sabahdan beri güneşin altında yatıyor ben panele bile dokunamadım çıplak elle
Asla bi işe yaramıyo hocam. Acıyı sadece beklemek geçirir yanıkta sargıdaysa suda tutamazsın dayanıcaksın hocam geçmiş olsunoff o acıyı düşünemiyorum birtane silverdin sür o acıyı alıyor birazda olsa
benim hafiflemişti birazAsla bi işe yaramıyo hocam. Acıyı sadece beklemek geçirir yanıkta sargıdaysa suda tutamazsın dayanıcaksın hocam geçmiş olsun
Yoğurdun yanığa zararlı olduğunu okumuştum.Çocukken denizde yandığımızda yoğurt sürerlerdi. Daha acılı ama kesin çözümü zeytin yağı. Cayır cayır yakar ama 1-2 güne hiç bişi kalmaz. Yoğurda daldır yüzünü. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun en büyük korkum gözüne gelmesiHocam güneş enerjisi deki sıcak su biz tesisatciyiz su üsteme patladı artık kaç derece bilmiyorum ama sen düşün sabahdan beri güneşin altında yatıyor ben panele bile dokunamadım çıplak elle