Neler Yeni

Yüzüme ne uygulamalıyım?

{ExperElite}

80+ Bronze

Besim Tibuk

80+ Gold
Doktor sana hap ya da losyon verecektir. Doktoruna danış.

Allmuted

80+ Bronze
Kalıp okyanus sabunu kullan 1 hafta günde 5 dk yüzünde beklet sonucu yazarsın buraya

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
yüzün açık olsun saçını kısa tut yüzünü sık sık yıka doktora uğra yüze sürülen tüp gibi bir şişe içinde ilaç vardı faydasını görmüştüm onu verirse işine yarayabilir

Aaahmt

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüzün açık olsun saçını kısa tut yüzünü sık sık yıka doktora uğra yüze sürülen tüp gibi bir şişe içinde ilaç vardı faydasını görmüştüm onu verirse işine yarayabilir
Anladım hocam son çare doktora başvurayım

kerim4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
kerim kanpalta
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz pahalı ama büyük etki edecektir

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Merhaba hafiften yağlı, yanak bölgelrrimde sivlceli bir yüze sahibim burnun derimde pütürlü bu sorunlara karşı hangi kremleri uygulayabilirim

Yeni aldığım krem henüz yüzümeuygulamadım

L'Oréal Paris Saf Kil Siyah Nokta Karşıtı Maske, 50 ml https://www.amazon.com.tr/dp/B07L7RJ4L3?ref_=cm_sw_r_apann_dp_EF0CCRAYNYCD4Q5GRGQX
Bıttım sabunu.

Merhaba hafiften yağlı, yanak bölgelrrimde sivlceli bir yüze sahibim burnun derimde pütürlü bu sorunlara karşı hangi kremleri uygulayabilirim

L'Oréal Paris Saf Kil Siyah Nokta Karşıtı Maske, 50 ml https://www.amazon.com.tr/dp/B07L7RJ4L3?ref_=cm_sw_r_apann_dp_EF0CCRAYNYCD4Q5GRGQX
Ergenliğe yeni girdin büyük ihtimalle, Hormonlarından kurtulamazsın. Duşuna ve temizliğine özen göster ve bıttım sabunu kullan kesinlikle. Terlediğinde direkt yıkan, saçlarını yüzüne doğru tarama, alnın açık olsun.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Kangal Kangaoğlu

Doktora gitmelisin, kısa vadede kozmetik ürünler işe yarıyor ama genel olarak belli bir süre sonra cildin o ürüne bağımlı hale geliyor.

Aaahmt

80+ Silver
Bıttım sabunu.

Ergenliğe yeni girdin büyük ihtimalle, Hormonlarından kurtulamazsın. Duşuna ve temizliğine özen göster ve bıttım sabunu kullan kesinlikle. Terlediğinde direkt yıkan, saçlarını yüzüne doğru tarama, alnın açık olsun.
Muhtemelen ergenlikten kaynaklanıyor 18 yaşındayım.
Yüzüm daima açık
Bıttım sabununa bakayım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom