Neler Yeni

Z Kuşağına Laf Eden Adam!

Avolay

80+ Gold
babam bana hep kendini geliştir der.
Üniversite okumak değil önemli olan önemli olan kendini geliştirmek.
Mesela google örneği vardır çoğunluk üni mezunu değillerdir ama üni okuyan adamla aynı statüde çalışırlar.
Meselae üni okumak değil mesele kendini geliştirmek. Kendini geliştiremezsen koç ta bile okusan boğaziçinde de okusan bir cacığa salatalık olamazsın . Bizdeki bir hata da bu evet karamsarsan kendini geliştirmek yerine acaba işsiz kalırsam diyor ve bu bence suçluu yapar çünkü bundan kaynaklı kendini geliştirmiyor veya üniye gidiyor ve sadece ders çalışıyor ama kendini geliştirmiyor he geliştiren de var ama cidden üni okomak değil mesele msele kendini geliştirmek.
Benim kafamda olay şu:
Gidip derece yapacaksan ve kendini aranan eleman, iş insanı vs. Haline getireceksen okuyarak oku
Ama gidip de ortalama bir üninin ortalama bir mezunu olmaktansa direkt işe atılmak daha mantıklıdır.

Her iki durumda da alanından bağımlı/bağımsız kendini geliştirmesi lazım insanın

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Bu videodaki adam Z kuşağını (bizi) aşağılıyor. Aynı zamanda eğitim sisteminin kötü olmasını Z kuşağından biliyor :D Ve bizim zayıf olduğumuzu ve işe yaramaz birer çöp olduğumuzu söylüyor :D Neymiş efendim et yemiyormuşuz arkadaşın etin kilosundan haberi yok çünkü arkadaş Avusturya'da yaşıyor :D ve hadi gelin bakalım mantıklı cevabınız yok diyor adamın mantıklı cevaba cevabı yok :DSon olarak bu adam ağzıbozuğun teki. Bu arada video biraz eski bende yeni gördüm.
Ateş yakıyor, yemek yiyor ve 3000 kelime söyleyebiliyor

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Bu videodaki adam Z kuşağını (bizi) aşağılıyor. Aynı zamanda eğitim sisteminin kötü olmasını Z kuşağından biliyor :D Ve bizim zayıf olduğumuzu ve işe yaramaz birer çöp olduğumuzu söylüyor :D Neymiş efendim et yemiyormuşuz arkadaşın etin kilosundan haberi yok çünkü arkadaş Avusturya'da yaşıyor :D ve hadi gelin bakalım mantıklı cevabınız yok diyor adamın mantıklı cevaba cevabı yok :DSon olarak bu adam ağzıbozuğun teki. Bu arada video biraz eski bende yeni gördüm.
Bruh moment

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
videonun ilk saniyesinde gümledim vallahi ailevi tüm değerlerine küfretmeye başladım.
böylesi triggerlandıracak toksik insanlar yurtdışında parayı kırarken bizim burada sefalet çekiyor oluşumuz çok can sıkıcı.

En İyi Cevap
3
ASDŞIKJLOHFBNSADŞO KLMSDÖŞ.PNG

yorumlara bakayım dedim çok güzel yorumlar var örnek

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Yani şu üslupla konuştuğu sürece isterse dünyanın en haklı insanı olsun bir şey işlemez. Saygısızın teki, he deyin geçin.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Ateş yakıyor, yemek yapıyor, 3 bin kelime biliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom