PARA OLMADIĞI İÇİN YUTDIŞINA ÇIKAMAMAK.Zaten biz bayılıyoruz burada durmaya. Sanki o kadar kolaymış gibi gidin diyor. Aldığımız parayla anca ay sonunu çıkarıyoruz karın tokluğuna yaşıyoruz. Adam beğenmiyorsanız gidin diyor ver para gidelim adama bak.
Ülkede aslında hapisiz de farkında değiliz. Ne olacak Z kuşağının hali?PARA OLMADIĞI İÇİN YUTDIŞINA ÇIKAMAMAK.
YURTDIŞINA ÇIKAMADIĞIMIZ İÇİN PARAMIZIN OLMAMASI
Alıntıyı görüntüle
Bi' an BRUH moment yaşadımAl bismillah
adama
Bu adam Almanya'da yasadigi icin elestirisine bir sey diyemem.Bu videodaki adam Z kuşağını (bizi) aşağılıyor. Aynı zamanda eğitim sisteminin kötü olmasını Z kuşağından biliyor Ve bizim zayıf olduğumuzu ve işe yaramaz birer çöp olduğumuzu söylüyor
Almanya değil hocam Avusturya sanırım ama demek istediğinizi anladım.Bu adam Almanya'da yasadigi icin elestirisine bir sey diyemem.
Ama Z kusagi diye kendini (2 yil once boyle piyasada turemediler) ayiran bir kismin herhangi bir insandan farkini gormuyorum.
Boş adam, konuşmaya gerek yok hakkındaBu videodaki adam Z kuşağını (bizi) aşağılıyor. Aynı zamanda eğitim sisteminin kötü olmasını Z kuşağından biliyor Ve bizim zayıf olduğumuzu ve işe yaramaz birer çöp olduğumuzu söylüyor Neymiş efendim et yemiyormuşuz arkadaşın etin kilosundan haberi yok çünkü arkadaş Avusturya'da yaşıyor ve hadi gelin bakalım mantıklı cevabınız yok diyor adamın mantıklı cevaba cevabı yok Son olarak bu adam ağzıbozuğun teki. Bu arada video biraz eski bende yeni gördüm.
Z kuşağı diye biz ayırmadık, Türk gençliğiydik biz taa ki hükümet gençliğimizi çalana kadarBu adam Almanya'da yasadigi icin elestirisine bir sey diyemem.
Ama Z kusagi diye kendini (2 yil once boyle piyasada turemediler) ayiran bir kismin herhangi bir insandan farkini gormuyorum.
Bu yürüyen cahillik her sene türkiyeye köyüne son model arabası ile son model cep telefonu ile gider ve cebi para doludur.Bu videodaki adam Z kuşağını (bizi) aşağılıyor. Aynı zamanda eğitim sisteminin kötü olmasını Z kuşağından biliyor Ve bizim zayıf olduğumuzu ve işe yaramaz birer çöp olduğumuzu söylüyor Neymiş efendim et yemiyormuşuz arkadaşın etin kilosundan haberi yok çünkü arkadaş Avusturya'da yaşıyor ve hadi gelin bakalım mantıklı cevabınız yok diyor adamın mantıklı cevaba cevabı yok Son olarak bu adam ağzıbozuğun teki. Bu arada video biraz eski bende yeni gördüm.
AynenZ kuşağı diye biz ayırmadık, Türk gençliğiydik biz taa ki hükümet çalana kadar
Bir sürü üniversite açmaları diplomalı mezun sayısını arttırdı, insanlar bu örnekleri gördükçe neden okuyayım ki demeye başladılar, hevesleri kaçtı umutsuzluğa kapıldılar.Bu yürüyen cahillik her sene türkiyeye köyüne son model arabası ile son model cep telefonu ile gider ve cebi para doludur.
Lafları genellikle :
-Köyümüze değişmem
-Oralar berbat
-Kurulu düzen var.
Tabi orada kıyma 1-2 euro bizdeki gibi 50-60 değil kilosu.
Tabi sen şu ülkende solcuya türkiyede sağcıya verip rte çok iyi diyen sığırlardansın.
Sana bir şey demiyorm yürüyen cahillik sen rahatı bulmuşsun .
Z kuşağına bir konuda kızabilirim .
Vasfı yok okumuyo etmiyor çalışmıyor sonra ekonomiden şikayetlenip yurt dışına çıkmak istiyor orada kasiyer olarak güzel yaşıyacağını zannediyor.
Bu sadece hayal ve vasıfsız bir adam nedne alsın? Ama vasfı olup eğitimi gerçekten olup fikri varsa ve ülkede destek görmüyorsa o insan gitsin .
babam bana hep kendini geliştir der.Bir sürü üniversite açmaları diplomalı mezun sayısını arttırdı, insanlar bu örnekleri gördükçe neden okuyayım ki demeye başladılar, hevesleri kaçtı umutsuzluğa kapıldılar.
En üst seviyeden eğitim almak tek çare ben az çok becerebildiğimi düşünüyorum şimdilik.
Ancak her insan aşırı çalışkan sorumluluk sahibi olmak zorunda değil rahat yaşamak için.
Hiçbir çabası olmayan pes etmiş insanları savunmuyorum, Memlükler Anadolu'daki Moğolları yendiğinde Anadolu Türk halkı kendi devletlerini kurmak ya da kurtarmak yerine biat etmeye ve korkakça davranmaya devam etmiştir.
Bu tavırları Sultan Baybars'ı Anadolu'dan çekilmeye itmiştir hatta Anadolu'daki Türkler hakkında sert/hayal kırıklığı içeren sözleri de olması lazım seferden dönerken yanlış yazmamak için yazmıyorum.
Bana bu şartlar kötü niye çalışayım ki? Diyen insanlar cidden mantıklı gelmiyor ama umutsuzluğa kapıldıkları için suçlular da diyemem.
Eğer Anadolu halkı cesur bir tavır takınsaydı Moğol işgali çok önceden bitecekti.
Şimdi Moğolun yerini yobazlar almış durumda
Bu sefer kurtaracak bir kardeş devlet de bulunmuyor, bakalım Anadolu halkı yine pes mi edecek ?