Neler Yeni

ZABIT KATİPLİĞİ OKUMAK İSTİYORUM BİLGİLİ OLAN YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ismail sağlam
şuan 12. sınıf öğrencisiyim bu sene kpps sınavına girmedim bu sene olamam diye biliyorum ama seneye kppsden 70 üstü alırsam galiba uygulama ve mülakata girmeye hak kazanıyorum bu dediğim yanlşsa düzeltin lütfen detaylı bilgi sahibi değilim
uygulamalı sınava gelecek olursak araştırdığım kadarıyla 3 dakikada hatasız 90 kelime yazılması istenmekteymiş ve noktalama ve büyük küçük harfe dikkat edilmiyormuş
herhangibir on parmak testinde 3 dakikada herhangi ısınma yapmadan ortalama 250-280 kelime maximum 3-4 hata şeklinde yapabiliyorum ordaki kelimeler ne kadar zor olursa olsun minimum 250den 90 altına düşmem diye düşünüyorum.
sizce katiplik mantıklı mı?
yksye hiç çalışmadım ve fazla bilgim yok bilgisayardan yazı yazmayı boş vakitlerimde on parmak alıştırma yapmak vsde hoşuma gidiyor bende katipliği kendime uygun gördüm ne dersiniz?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,163
İsim
Ömür
benim babam zabıt katibi iyi bence olabilirsen ol

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Memurluk için eğer araya sokabileceğin birileri yoksa işin çok zor olacak söyleyeyim. İstersen 350 kelime yaz mulakatları geçemediğin sürece hiçbir işe yaramaz.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
Memurluk için eğer araya sokabileceğin birileri yoksa işin çok zor olacak söyleyeyim. İstersen 350 kelime yaz mulakatları geçemediğin sürece hiçbir işe yaramaz.
Arkadaşımın tanıdığı yoktu Antalya da aktif olarak çalışıyor adam akıllı kişilere denk gelmesi yeterlidir diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yatakta uzanarak yaptığım bi deneme sınavı şuan yaptım sonuç nasıl bilgisi olan var mı iyi bence
1733333340216.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

araya sokabileceğim kimse yok ama abim polis memuru oda herhangibir tanıdık olmadan kazandı ilk senesinde

yatakta uzanarak yaptığım bi deneme sınavı şuan yaptım sonuç nasıl bilgisi olan var mı iyi bence
1733333340216.png

araya sokabileceğim kimse yok ama abim polis memuru oda herhangibir tanıdık olmadan kazandı ilk senesinde
bu benim en düşük sonuçlarımdan birisi bu arada masa başında oturup düzgün bi klavye alsam dakika başına 90-100 arası sonuçlarım genelde notebook klavyesi ile uzanarak bu şekilde yaptım şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,739
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom