Raporu yedin dostum kaynak vermeden boş haber yapıyorsunPendikspor Zaha'nın 9.2 milyon euro maaşının %5'ini karşılama şartı ile Zaha'yı 1 yıl kiralamak istediğini Galatasaray'a iletti.
Zaha 2 3 ay sahalardan uzak kalacağı ve psikolojik sorunları sebebi ile kiralanması düşünülüyor.
Pendikspor kiralama teklifinin kabul edilmesi durumunda SkySports muhabiri Jo Wilson ile temasa geçilerek benzer bir reklam videosu düşünüyor.
Örnek: "Günün en büyük transfer haberi Türk devi Pendikspor geçen sezon Türkiye 2.ligin de şampiyonluk yaşadı şimdi ki hedefleri Avrupa'ya gidebilmek.
Alıntıyı görüntüle
Pendikspor Zaha'nın 9.2 milyon euro maaşının %5'ini karşılama şartı ile Zaha'yı 1 yıl kiralamak istediğini Galatasaray'a iletti.
Zaha 2 3 ay sahalardan uzak kalacağı ve psikolojik sorunları sebebi ile kiralanması düşünülüyor.
Pendikspor kiralama teklifinin kabul edilmesi durumunda SkySports muhabiri Jo Wilson ile temasa geçilerek benzer bir reklam videosu düşünüyor.
Örnek: "Günün en büyük transfer haberi Türk devi Pendikspor geçen sezon Türkiye 2.ligin de şampiyonluk yaşadı şimdi ki hedefleri Avrupa'ya gidebilmek.
Alıntıyı görüntüle
4.torbada oldugundan haberi yoktu kandirildigini söylemiş kronik sakatlığından mevcut.Zaha şampiyonlar ligi görmek isteyen bir oyuncu yani hırslı kariyer odaklı birisi, sence pendikspora gider mi.
Haberi beğenmediğinden eettim desene boş yapma.Raporu yedin dostum kaynak vermeden boş haber yapıyorsun