Neler Yeni

İnceleme ZALMAN N5 MF Merak Edilen Kasa incelemesi

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar herkese selamlar,
Forumda her sistem toplamada tavsiye edilen bir model olan, Zalman markasının n5 mf modelini kullanıcı olarak inceledim. Tarafsız olmaya çalıştım. MSİ MAG FORGE serisi kasalarla arada kalan arkadaşlara bi fikir olsun istedim.

Abdullah kadar profesyonel olmadığına emin olduğum bi video, en azından her konu açıldığında sebep anlatmaya çalışmaktan daha basit olacaktır.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar herkese selamlar,
Forumda her sistem toplamada tavsiye edilen bir model olan, Zalman markasının n5 mf modelini kullanıcı olarak inceledim. Tarafsız olmaya çalıştım. MSİ MAG FORGE serisi kasalarla arada kalan arkadaşlara bi fikir olsun istedim.

Abdullah kadar profesyonel olmadığına emin olduğum bi video, en azından her konu açıldığında sebep anlatmaya çalışmaktan daha basit olacaktır.
YouTube bildirim atmıştı izliyordum zaten .d

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam elinize sağlık ama benim naçizane onerim yazılı ve resimli olarak da yapmanız

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elinize sağlık ama benim naçizane onerim yazılı ve resimli olarak da yapmanız
Çok haklısın. Biraz zaman istiyor. açıkcası yorucu bi işte çalışıyorum. Pek vakit bulamıyorum mesela, bi üründe sevdiğim yada sevmediğim yönlerden hangisini bahsetsem diye düşünürken, genellikle hep konuşulan ortamda oluyorum. Ya s...... Ya k...... akla gelir :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Fanların 33 CFM olması dışında güzel kasa

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,820
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ellerine sağlık.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında amacım bi bilişim kanalına dönüşmek yada youtube fenomeni olmak değil. En basit bi ürünü alırken youtube da video aratıyoruz. O kadar ince detaylara inilmiş videolar çıkıyor ki karşımıza, belkide üreten adama sorsan öyle anlatmaz. Bırak ne dediğini anlamayı, daha çok soru işaretiyle doluyoruz. O yüzden tarafsız anlatmaya çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,206
Üyeler
169,088
Son üye
orcuntino
Top Bottom