Neler Yeni

Zalman n5mf alınır mı ?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Bütçe
400
Alacaktım fakat böyle bir yorum var; İflas bayrağı kaldıran Zalman'ı eski kaliteli Zalman zanneden varsa zannetmeye devam etsin. Hele biri yazmış Zalman N5 MF dümdüz ediyormuş falan o model bildiğin teneke ve pleksi kapaklı ucuz basit bir kasa. Nedir bu atıp tutmalarınız anlam veremiyorum. Ne marka aşığı oldunuz gözlerini zkör olmuş. Gidin bir N5 MF alın görürsünüz kaliteyi, marka bile sizin kadar iddialı değil...

bu yorumu gördükten sonra almasam mı diye düşünmeye başladım sizce almalı mıyım?

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TP forumdaki Zalman'ın tüm ürünlerini iyi sanan insanlara cevap olarak yazdı onu. Kasa gayet güzel alınabilir, bazı alternatifleri var ama.
darkflash ise onun görünüşünü sevmedim, msi mag forge 100m ise de önünde toz filtresi yok fakat zalman n5mf de var en doğru seçim n5mf olacak sanırım ?

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
darkflash ise onun görünüşünü sevmedim, msi mag forge 100m ise de önünde toz filtresi yok fakat zalman n5mf de var en doğru seçim n5mf olacak sanırım ?
Buna bakılabilir fanlarının daha iyi olması lazım.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
Buna bakılabilir fanlarının daha iyi olması lazım.
emin misiniz hocam ilk defa ürünü sizden gördüm hata yapmak istemiyorum

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Fiyatı önemli. gametech galaxy o fiyatalrda varsa onu alın hem yapı vs olarak hemde fan olarak çok daha iyi özellikle fanları her türlü darkflash veya zalmandan iyi ama MSI fanlarını bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,745
Üyeler
161,127
Son üye
joker 06
Top Bottom