Zalman ns 2000 vs Monster Pusat soğutucu

Exe1ans

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşlar ben bu iki ürün arasında kaldım aslında üç ürün arasında kaldım ama anlamadım şey şu ben ürünün modelini araştırdım zaman görüyorum ki bu modeller 9 yıl önce falan çıkmış yani 9 yıl önce çıkan bir ürünleri almak ne kadar mantıklı gelmiyor bana sonuç olarak o zaman soğuttuğu bilgisayar teknolojisi ile şuan bir değil yani o yüzden daha yeni daha mantıklı ürünlerin tavsiyesine açığım. Herkes zalman ns 2000 diyor ama hem RPM seviyesi düşük hemde plastik ama pusat hem metal ve RPM hızı daha yüksek Deep cool n8 de aynı şekilde yani çok kararsız kaldım bütçem maks 500

Öncelikle çok fazla sorunumuz var. Öncelikle soruna cevap vererek başlayayım.
Eğer bilgisayarın ısınıyorsa altına kitap koymak yeterli olacaktır. Altına fan koymak bilgisayara üflemeniz ile aynı etkiyi gösterecektir. Ha ellerinizin sıcaklığını serinletir biraz o artısı olabilir. Benim görüşüm para yatırmamak.
Laptop soğutma donanımı iyi değilse, gidersin undervolt yaparsın, underclock yaparsın. Ufak değerler ile çok fazla performans artışı elde edersin.

2. olarak fan RPM i yüksekse iyidir gibi bir şey de yok. Kanat uzunluğu da önemli.
Şimdi akışkanlar mekaniğine girmeyeceğim ama şöyle düşünün:
Çorba içiyorsunuz yemek kaşığı ile, çorba 30 kaşıkta bitiyor. Ama tatlı kaşığı ile içmeye çalışsan 50 kaşık sürecek gibi gibi. Boyut önemli.

Şuan elinizdeki bilgisayar 5 sene öncenin ürünü. Aynı işlemciler ekran kartları deneysel olarak çoktan üretildi. Eski olması değil çalışıyor olması önemli olan.

Umarım yanıtınızı verebilmişimdir. Ha illa soğutmaya ihtiyacım var yatırım yapmak istiyorum diyorsanız vereceğiniz 500TL ile metal macun ile cihazı servise yollayın, sıvı metal macunun farkını hiç bir alet veremez. (06.09.2022) tarihinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha yada odada klima açın. Ama elektrik faturasını geçecektir, verimli olmaz :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Öncelikle çok fazla sorunumuz var. Öncelikle soruna cevap vererek başlayayım.
Eğer bilgisayarın ısınıyorsa altına kitap koymak yeterli olacaktır. Altına fan koymak bilgisayara üflemeniz ile aynı etkiyi gösterecektir. Ha ellerinizin sıcaklığını serinletir biraz o artısı olabilir. Benim görüşüm para yatırmamak.
Laptop soğutma donanımı iyi değilse, gidersin undervolt yaparsın, underclock yaparsın. Ufak değerler ile çok fazla performans artışı elde edersin.

2. olarak fan RPM i yüksekse iyidir gibi bir şey de yok. Kanat uzunluğu da önemli.
Şimdi akışkanlar mekaniğine girmeyeceğim ama şöyle düşünün:
Çorba içiyorsunuz yemek kaşığı ile, çorba 30 kaşıkta bitiyor. Ama tatlı kaşığı ile içmeye çalışsan 50 kaşık sürecek gibi gibi. Boyut önemli.

Şuan elinizdeki bilgisayar 5 sene öncenin ürünü. Aynı işlemciler ekran kartları deneysel olarak çoktan üretildi. Eski olması değil çalışıyor olması önemli olan.

Umarım yanıtınızı verebilmişimdir. Ha illa soğutmaya ihtiyacım var yatırım yapmak istiyorum diyorsanız vereceğiniz 500TL ile metal macun ile cihazı servise yollayın, sıvı metal macunun farkını hiç bir alet veremez. (06.09.2022) tarihinde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha yada odada klima açın. Ama elektrik faturasını geçecektir, verimli olmaz :D
Sıvı metal macunun herhangi bir zararı varmı peki. Ve öneriniz nedir bu üründe link paylaşabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,943
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri