Teşhir ürün olduğu için bu fiyat olabilir mi? Veya mağazaya özel cart curt fotoğraf atıp bilgi vermemen çok iyi olmuşbBugün kasa bakıyoruz. Mediamarkt.
Alıntıyı görüntüle
Outlet ürün olabilir sitede 4000₺
outlet veya teşhir değil etiketinde gördüğünüz gibi yazmıyor. Bursa Nilpark avm yer. Telefonla arayıp teyit edebilirsiniz.Teşhir ürün olduğu için bu fiyat olabilir mi? Veya mağazaya özel cart curt fotoğraf atıp bilgi vermemen çok iyi olmuşb
yani psu kasa bence iyi gibiBugün kasa bakıyoruz. Mediamarkt.
Alıntıyı görüntüle
%90 dediğiniz gibi. media markt çoğu zaman o etiketleri değişmiyor . Özellikle uzun süredir stokta olmayan ürünleri hiç değişmiyor.Teşhir ürün olduğu için bu fiyat olabilir mi? Veya mağazaya özel cart curt fotoğraf atıp bilgi vermemen çok iyi olmuşb
Değil diyorsunuz da kasanın bir pci kapağı yok. Sanki sistem toplanmış sonra sökülmüş de satılıyor gibi.outlet veya teşhir değil etiketinde gördüğünüz gibi yazmıyor. Bursa Nilpark avm yer. Telefonla arayıp teyit edebilirsiniz.
Mediamarkt da öyle şeyler olmuyor. Teşhir fiyatıysa yazıyolar. Benim ihtiyacım olmadığından ilgilenmedim.Değil diyorsunuz da kasanın bir pci kapağı yok. Sanki sistem toplanmış sonra sökülmüş de satılıyor gibi.
Media markt ı arayıp bölgenizdeki stoğu sorgulayabilirsiniz ürün kodundan.Mediamarkt da öyle şeyler olmuyor. Teşhir fiyatıysa yazıyolar. Benim ihtiyacım olmadığından ilgilenmedim.