Sistemi bı şekilde al monitör çözersin sistem kadar artmıyor monitör fiyatları en kotu ikinci el temiz bişey bulunur monitörVerince o kadar tutuyor .d
Kendine boş yere gereksiz masraf çıkarmak istersen olabilir tabii ki neden olmasın parayı çöpe atmak için bir sebep.1 seneye yeni ekran kartı alırım
Şuan param yok zaten GTA oynayacağımı da sanmıyorum CS 2 falan oynarım Minecraft 0 fpsden iyidir bu kasaKendine boş yere gereksiz masraf çıkarmak istersen olabilir tabii ki neden olmasın parayı çöpe atmak için bir sebep.
Senin bileceğin iş adam gibi oyun oynayamadıktan sonra ne yapacaksın ki o bilgisayarıŞuan param yok zaten GTA oynayacağımı da sanmıyorum CS 2 falan oynarım Minecraft 0 fpsden iyidir bu kasa
Bütçe 9k upgrade ederim arkadaşın verdiği 6400 xt sistemi yoksa edemem mı?Şimdi 1050ti ryzen 1200 ki sistemde oynatıyor bu oyunu senin bütçene bağlı. Upgrade edilebilecek bi sistem bulalım bütçe belli ise
Şu anda düşük seviye bir sistem alırsan oyunlarda işini görür ama gelecekte upgrade yapman ya da yeni bilgisayar alman gerekecek. Yerinde olsam APU bir sistem alırım. İmkan olunca da ileride bir ekran kartı takarım. Ryzen 5 5600G APU sistemlere bakmanı öneririm. GTA 5, CS, Valorant hepsini bu önceki mesajlarda arkadaşların attığı sistemlerin vereceği FPS dolaylarında oynatacaktır.Bütçe 9k upgrade ederim arkadaşın verdiği 6400 xt sistemi yoksa edemem mı?
Arkadaşın verdiği sisteme upgrade yapılır mı onu soruyorumŞu anda düşük seviye bir sistem alırsan oyunlarda işini görür ama gelecekte upgrade yapman ya da yeni bilgisayar alman gerekecek. Yerinde olsam APU bir sistem alırım. İmkan olunca da ileride bir ekran kartı takarım. Ryzen 5 5600G APU sistemlere bakmanı öneririm. GTA 5, CS, Valorant hepsini bu önceki mesajlarda arkadaşların attığı sistemlerin vereceği FPS dolaylarında oynatacaktır.
Bütçe 9k Max GTA v oynayabileceğim kasa parçaları lazım
Hocam bir bilgisayar parası daha ödersin r3 1200 ve r5 4500 lü sistem için söylüyorum. Hem işlemci hem ekran kartı belki anakart da değiştirmen gerekebilir gelecekte.Arkadaşın verdiği sisteme upgrade yapılır mı onu soruyorum
Arena kasasındaki ekran kartı nedir bulamadım daSinerji Feuer Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 20GB RX7900XT Oyun Bilgisayarı
Sinerji Feuer Intel Core i7 14700KF 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 20GB RX7900XT Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon Giriş Yap
www.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
Satarım PSU onda sıkıntı yok ama bütçem bu kadar bütçeyi arttırmayı denemiştim zam geldi bunu yaşamak istemiyorumHocam bir bilgisayar parası daha ödersin r3 1200 ve r5 4500 lü sistem için söylüyorum. Hem işlemci hem ekran kartı belki anakart da değiştirmen gerekebilir gelecekte.
Bütçeni arttırabiliyorsan https://pckolik.com/urun/gain-v1/ şunu almanı kesinlikle öneririm. En azından minimum 5-6 sene götürür.
Ama bu sistemde PSU değiştirmen gerekebilir. İçindeki PSU kaliteli olduğunu söyleyemem. İçindekini satıp yerine FSP, Thermaltake gibi kaliteli bir marka PSU takıp daha güvende kullanabilirsin.
Arena kasasındaki ekran kartı nedir bulamadım da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satarım PSU onda sıkıntı yok ama bütçem bu kadar bütçeyi arttırmayı denemiştim zam geldi bunu yaşamak istemiyorum