Neler Yeni

Zam geldi yeni sistem parçaları bulmam lazım

Origin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Siraç Kanaç
Bütçe 9k Max GTA v oynayabileceğim kasa parçaları lazım

aernaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alp Eren AYDIN
Şimdi 1050ti ryzen 1200 ki sistemde oynatıyor bu oyunu senin bütçene bağlı. Upgrade edilebilecek bi sistem bulalım bütçe belli ise

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Bütçe 9k upgrade ederim arkadaşın verdiği 6400 xt sistemi yoksa edemem mı?
Şu anda düşük seviye bir sistem alırsan oyunlarda işini görür ama gelecekte upgrade yapman ya da yeni bilgisayar alman gerekecek. Yerinde olsam APU bir sistem alırım. İmkan olunca da ileride bir ekran kartı takarım. Ryzen 5 5600G APU sistemlere bakmanı öneririm. GTA 5, CS, Valorant hepsini bu önceki mesajlarda arkadaşların attığı sistemlerin vereceği FPS dolaylarında oynatacaktır.

Origin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Siraç Kanaç
Şu anda düşük seviye bir sistem alırsan oyunlarda işini görür ama gelecekte upgrade yapman ya da yeni bilgisayar alman gerekecek. Yerinde olsam APU bir sistem alırım. İmkan olunca da ileride bir ekran kartı takarım. Ryzen 5 5600G APU sistemlere bakmanı öneririm. GTA 5, CS, Valorant hepsini bu önceki mesajlarda arkadaşların attığı sistemlerin vereceği FPS dolaylarında oynatacaktır.
Arkadaşın verdiği sisteme upgrade yapılır mı onu soruyorum

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Bütçe 9k Max GTA v oynayabileceğim kasa parçaları lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Arkadaşın verdiği sisteme upgrade yapılır mı onu soruyorum
Hocam bir bilgisayar parası daha ödersin r3 1200 ve r5 4500 lü sistem için söylüyorum. Hem işlemci hem ekran kartı belki anakart da değiştirmen gerekebilir gelecekte.

Bütçeni arttırabiliyorsan https://pckolik.com/urun/gain-v1/ şunu almanı kesinlikle öneririm. En azından minimum 5-6 sene götürür.
Ama bu sistemde PSU değiştirmen gerekebilir. İçindeki PSU kaliteli olduğunu söyleyemem. İçindekini satıp yerine FSP, Thermaltake gibi kaliteli bir marka PSU takıp daha güvende kullanabilirsin.

Origin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Siraç Kanaç

Arena kasasındaki ekran kartı nedir bulamadım da

Hocam bir bilgisayar parası daha ödersin r3 1200 ve r5 4500 lü sistem için söylüyorum. Hem işlemci hem ekran kartı belki anakart da değiştirmen gerekebilir gelecekte.

Bütçeni arttırabiliyorsan https://pckolik.com/urun/gain-v1/ şunu almanı kesinlikle öneririm. En azından minimum 5-6 sene götürür.
Ama bu sistemde PSU değiştirmen gerekebilir. İçindeki PSU kaliteli olduğunu söyleyemem. İçindekini satıp yerine FSP, Thermaltake gibi kaliteli bir marka PSU takıp daha güvende kullanabilirsin.
Satarım PSU onda sıkıntı yok ama bütçem bu kadar bütçeyi arttırmayı denemiştim zam geldi bunu yaşamak istemiyorum

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Arena kasasındaki ekran kartı nedir bulamadım da

Satarım PSU onda sıkıntı yok ama bütçem bu kadar bütçeyi arttırmayı denemiştim zam geldi bunu yaşamak istemiyorum
1681202731782.png

3 Taksit kredi kartı ile ödeme yaptığınızda sizin bütçeniz ile 2 taksiti ödeniyor. 3 Ay içerisinde 4300TL daha ayarlayabilirseniz taksitle alabilirsiniz.
Taksit yapıldığı için fiyat yaklaşık 400TL artıyor bilginize.

Top Bottom