Neler Yeni

Zam kapıda! 1 Yıllık Hepsiburada Premium 180 TL ( Ayrıntılar konu içeriğinde)

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,705
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Valla çok iyi oldu ya yıllığa geçtim eyv reis saol

ridvan k

80+ Bronze
Bugün bir haber gördüm tahminim çoğu kişi bilmiyordur o yüzden 'Sıcak Fırsat' kategorisinde açmak istedim konuyu (eğer farklı bir kategori ise oraya konuyu siz açın lütfen insanlar yararlansın).
Hepsiburada Premium abonelik fiyatına %50 zam yapmış. Şuan ben hesabımı kontrol ettim bana zam yansımamış. Bende direk 180 TL karşılığında yıllık aboneliğe geçtim.( Aylık 15 TL ) Eğer imkanınız var ise bu fırsatı kaçırmayın çünkü yıllık ücret ede zam gelecektir.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle👈
kararsızımm cok hepsi buradayı kullanmıyorum alsam mmı bir yıllık

WhoCares

80+ Gold
premium üyelerine güzel indirimler oluyor daha uygun fiyata geliyor piyasadan 15 tl hiç bir şey değil aylık

Arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp konuştum "YILLIK ÜCRETLERE ZAM GELMEYECEK" cevabını aldım sadece aylık üyeliklere gelecekmiş

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
ben de yıllığa geçtim 19 Ocak yenilenme tarihi

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Özer
Ben de geçtim yıllık aboneliğe.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Sinan
açıkçası her şeyin böyle abonelik dayatmasına gelemiyorum. bırak abicim kargo fiyatını şişirip premiumu yönlendiriyorlar. milleti ***** yerine koyan firmadan bir şey almam. MOBİLDEN HEPSİBURADA PREMİUM ÜYELİĞİ İPTAL EDİLMİYOR. İlla bilgisayar veya müşteri hizmetleri gerekiyormuş. Peh şark kurnazları...

Hocam aboneliği kimse dayatmıyor ki? Şu an en ucuz kargo kaç lira? 15 liraya kargo yapan bir firma kaldı mı ortalıkta? Sen premium aldığında bir ay boyunca aldığın her ürünün kargosu bedavaya geliyor. Adamlar on numara hizmet veriyorlar 15 lira karşılığında. Blue tv de bedavaya geliyor daha ne olsun?

Hepsipay avantajını da inceleyelim. 14 aydır premium abonesiyim ve şu ana kadar 427 lira hepsipay parası kazanmışım. Ben başladığımda premium ilk ay 1 lira sonraki aylarda 10 liraydı. Güncel fiyattan bile hesaplasak 15*14 den 210 lira yapıyor. Ben sırf hepsi payden bunun iki katını kazanmışım. Blue tv ve kargo paralarını da eklesek uçtu gitti zaten ettiğimiz kâr.
Screenshot_2024-01-18-14-42-25-772_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
M. Ali ARSLAN
1705582153282.png
kendini uzmeyin bukadar. adamlar acikca herseyin farkinda, suan bana zamli yenilenecegini soyluyordu zaten, plani degistir deyince bu ekranda hersey ap apacik cikti. gec snelige 180den devam et diyor yani %50 indirim yapiyo. bu sonradanda olacaktir muhtemelen, garanti olsun diye bugunden yapilabilir

Top Bottom