Maden olsa akardı170 saat oynadım Truckersmp böyle bi 2-3 ay ara verip başlıyorum sıkıyor biraz Calasi-duisburg sürekli
ohaTek bir oyuna odaklı oynayamıyorum 68 tane oyun yüklü pc de canım sıkıldıkça oynuyom çoğunu
tam aldım dlcleri yeni dlc geldi öyle kaldı giremiyomMaden olsa akardı![]()
Battlefield 1Bir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
Oranı kazası bitmiyor maaleseff . Araba sürmeyi bilen yok , herkes bir deliğe girmeye çalışıyor . Şarkı açan arabı mı dersin birbiriyle sövüşen d3nyolar mı dersin her çar var maşallah . Ben çok sıkılmadığım sürece girmiyorum milletle didişmekten bıktım .170 saat oynadım Truckersmp böyle bi 2-3 ay ara verip başlıyorum sıkıyor biraz Calasi-duisburg sürekli
zomboid'i tek mi oynuyosun hocamProject Zomboid oynuyorum şu an. Batman Arkham üçlemesine tekrar baştan oynayacağım. Ek olarak AC Shadows oynamaya çalışıyorum ama çok sarmadı.
Evet solo sarıyor beni hocam. Online pek sevmiyorum anca cod bf tarzı team death match varsa online oyun oynuyorumzomboid'i tek mi oynuyosun hocam
biraz süre geçmesi lazım ben oyunun combatını sevdim combatta aşırı değişiklik yok ve daha the following dlc sini bitirmedimSeriden ikinci oyunu dene hocam fenasal sarıyor bu sabah başladım 7.2 saat oynadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hoi 4 =2250 saat
Dl1 =100 saat civari bisiler
Witcher 3=yaklaşık 5-6 gün felan oldu 37 saat
lol oda 1 el arenaBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce
Ps5 fortnite GoTBir oyun kıtlığı çekiyorum siz neler oynuyorsunuz saatlerce