Neler Yeni

Zamdan sonra türknet alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Nasıl yani? Ne anlamda yapmışlar? Comnet güvenilmez bir tek. Abonelerini atıyormuş durduk yere.

Türknet kullanıyorum. Pahalı. Ötekilerinde pek farkı yok gibi. En uygun gibirnet gibi geldi. Yorumlarda baktığımda şikayetçi olan çok az kişi var. Türknet kullandım. İyi felan diyorsunuz da çok çektirdi bana zamanında. Adamlar bant genişliğimi kıstılar durduk yere. Anlamasak öyle kullandırcaklardı. O yüzden araştırmakta fayda var. Hiç biri iyi değil aslında :D
Şimdi napmam lazım hangi seçenek mantıklı

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
SANANE
GIBIRNET öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Türker
zamlardan sonra türknet alınır mı hala?
fiyatlarına göz atmadım ama 6 7 yıl Turkcel Superonline kullanıp son 2 yıldır Turknet kullanan biri olarak tavsiye ederim .

D.N. 100 indirme 8 yükleme hızının neredeyse tamamını alıyorum.(VDSL) Bu tabii ki senin bulunduğun yere göre vs. değişebilir aynı şekilde hizmet alamayabilirsin onu araştırman lazım. Onun dışında şunu söylemeliyim ben zamanında superonline'dan çıkmak istediğimde en çok göze çarpan firma TurkNet'ti şimdi bakıyorum bir sürü gözde firma var gibi tercih senin yine.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
SANANE
Doğru kanka ne alaka aynı senin herşeyin altına (MUQ yazman gibi)
Türknet daha bilindik bir firma olduğu için ve ne vereceği genelede dedikleri gibi oluyor
Birdaha ne alaka?

Doğum günün kutlu olsun.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Emre
Ben turknet kullanıyordum zam dan sonra 10 ay 1400tl olan parayı 3 taksite devam ettirdim. Gibirnet, netspeed, millenicom bunlara pek kanım ısınmadı

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Volkan
Yüksek enflasyonda uzun taahhütlü internet almak daha mantıklı. Önümüzdeki günlerde tekrar zam yapılacak gibi. Zamlardan korunmanın tek yolu bu gibi. Enflasyon olmasa taahhütsuz internet mantıklı ama şuan zor.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
gerek yok gıbırnet, millenicom, netspeed bunlara bakabilirsiniz.
Hocam bisey sorabilirmiyim benim konumada bakabilirmisiniz yada direk cevap versenizde yeter Türk Telekom zammi yapti gecen ay 165tl olan faturam bu ay 188tl olarak gözüküyor faturayida pdf olarak goruntuleyemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,615
Üyeler
166,577
Son üye
scgnzco
Top Bottom